Primer pla de Kiko Hernández.

La greu amenaça de Kiko Hernández a la cúpula de 'Sálvame': «Es nega a tornar»

Kiko podria no tornar mai al programa després de la darrera traïció

Kiko Hernández s'ha convertit en un dels grans absents de Sálvame. Fa setmanes que el col·laborador no trepitja el programa i totes les alarmes han saltat. Tots esperen el seu retorn, però, segons ha transcendit, podria no produir-se.

Els rumors han sorgit de Diego Arrabal, que ha donat la clau sobre allò que realment li passa a l'exparticipant de Gran Hermano. Sí, perquè qui va ser col·laborador de Viva la vida ha publicat un vídeo al seu canal de Youtube on assegura que Kiko hauria amenaçat la direcció del programa.

Kiko Hernández i la raó que podria apartar-lo de Sálvame

Kiko Hernández és un dels col·laboradors imprescindibles al programa vespertí de Telecinco. De fet, la seva presència al plató no passa desapercebuda per les diverses polèmiques que el converteixen en protagonista.

I protagonista ha sigut en ser caçat durant les seves vacances. Kiko, que sempre ha procurat vetllar per la seva intimitat, va ser testimoni del qual hauria considerat una traïció. Sálvame va emetre unes imatges on se'l veia gaudint del seu temps lliure al costat de les seves filles i la dona que l'ajuda en la cura de les bessones.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández se sent traït pel programa en emetre unes fotos privades | Telecinco

Tot i això, el que hauria molestat molt al madrileny hauria estat que en aquesta estampa familiar hi havia una cinquena persona. Concretament un home en què la seva identitat del qual no ha transcendit per ser anònim.

Segons explica Arrabal, veure que el seu mateix programa emetia les fotos va provocar un gran enuig a Kiko que no va dubtar a aixecar el telèfon. El destinatari de la seva trucada hauria estat la cúpula de Sálvame que va rebre una descomunal reprimenda per part del col·laborador.

Kiko Hernández
Kiko Hernández encara no ha tornat al plató | GTRES

«Kiko Hernández entra en brot amb la direcció, ell ja havia d'haver acudit al seu lloc de treball i encara no hi ha anat», explicava. «Com que els seus directors no li han fet cas, ha trucat a la planta noble de Telecincoperquè li treguin aquestes imatges de la web i tallin el vídeo», afegia.

Avui dia, no hi ha rastre del vídeo ni de les fotos a la web de la cadena. Així mateix, el paparazzi assegura que molts coneixen la identitat d'aquest home misteriós i que «no és una persona famosa». Per això li han pixelat la cara per mantenir la seva privadesa.

▶️ Vídeo del dia

Kiko Hernández «té el poder»

Si alguna cosa caracteritza Kiko Hernández, és haver sabut moure's a la perfecció pels passadissos de Telecinco. Des que va fer el salt a Gran Hermano ha tingut clar que el seu fort és la televisió i ha lluitat per mantenir-s'hi.

Han estat molts anys de feina pels quals ha aconseguit un lloc privilegiat dins del seu propi programa. De fet, era dels que mai ha transcendit la seva vida privada i Sálvame no ha furgat en el seu passat o present.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández aconsegueix el seu propòsit i eliminen el vídeo compromès | Mediaset

Per això, veure que ara l'espai emetia part d'aquella vida que ha intentat amagar, li hauria molestat molt. Tant que no ha dubtat a anar directament als màxims caps perquè atenguessin la petició d'eliminar el contingut del vídeo.

Tal com explica Diego, segons fonts properes, el madrileny s'hauria mostrat molt contundent. «S'ha saltat un esglaó i ha amenaçat d'abandonar el programa», afirma el paparazzi.

Però no només això, ja que Arrabal té clar que Hernández podria tenir una carta per aconseguir qualsevol cosa a Telecinco. «Ell ara mateix el poder que té és el poder de la llengua, prefereixen tenir-lo calladet abans que donant-li a la llengua d'una cantonada a l'altra», comenta.

De moment, no hi ha cap data per tornar quan ja està a punt de complir-se un mes sense aparèixer al plató.