Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil

Iker Casillas assenyala a María José Camacho després de la notícia del nou bebè

Iker Casillas prefereix allunyar-se a temps per no tenir problemes

Iker Casillas ha acaparat totes les mirades gràcies a María José Camacho, amb qui suposadament manté una relació especial. Una prestigiosa revista ha tret a la llum la informació i ell està preocupat perquè sap que ve una època complicada. El programa de Ana Rosa s'ha mobilitzat per conèixer la versió de l'exmarit de Sara Carbonero i les seves paraules deixen poc marge a l'especulació.

Iker Casillas ha qualificat de «notícia falsa» el rumor que està circulant i assegura que el seu cor és lliure des que va trencar amb Sara Carbonero. Ha comprovat que les sospites van en augment i té por que la situació es descontroli, per això s'ha sincerat. Coneix millor que ningú com funcionen els mitjans i vol frenar certs escàndols a temps.

Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas
Iker Casillas encara té relació amb la seva exdona | Catalunya Diari

Iker ha utilitzat les seves xarxes socials per enviar un missatge molt clar: «Nova il·lusió? No! Nova invenció? Sí!». L'exjugador promet que només té una amistat amb María José, és evident que es coneixen, però assegura que no són parella. Ella va estar casada amb un dels seus companys de futbol, potser es coneguin perquè tots dos estimen aquest esport.

Iker ha comprovat que el rumor del nen no trigarà a arribar-hi, és una cadena natural que coneix a la perfecció i vol trencar ràpidament. Primer especulen amb un nou amor i després rumoregen que desitja ampliar la família, com li ha passat a Gerard Piqué. A l'ex de Shakira li han assenyalat perquè la seva suposada nova xicota podria estar embarassada, fet que ella ha desmentit.

Casillas sempre ha tingut una relació estupenda amb els mitjans de comunicació, de fet en deien «el gendre d'Espanya». La seva actitud sempre ha estat impecable, malgrat que els darrers anys s'ha vist perjudicat per la seva separació matrimonial. Gran part del públic s'ha posicionat a favor de Carbonero, n'hi ha que consideren que és la veritable víctima de la història.

Iker Casillas té clar com s'ha de comportar

Iker ha acabat amb la mare dels seus fills, però vol continuar tenint tracte perquè no s'han separat per res greu. Simplement es van adonar que serien més feliços l'un sense l'altre i van decidir posar punt final a la història d'amor.

Perfil d'Iker Casillas
Iker Casillas no vol parlar de la seva vida privada | Europa Press

«Avui el nostre amor de parella agafa camins diferents, però no llunyans. Seguirem junts en la meravellosa tasca de continuar sent pares dedicats com fins ara ho hem fet. És una decisió molt meditada i que prenem de mutu acord», van escriure en un comunicat conjunt.

Casillas continua parlant amb la seva antiga família política, de fet sap que la seva cunyada Irene ha tingut un fill fa només uns mesos. Fonts properes asseguren que l'esportista coneix el nounat i que s'ha preocupat pel seu desenvolupament. Tècnicament ha deixat de ser el seu nebot, però li encanten els nens i no es vol perdre res sobre ell.

L'ex de Carbonero sap que ha d'anar amb compte, ja que qualsevol error podria tornar-se en contra. No vol que el públic pensi que María José és la seva xicota per si després l'enxampen amb la seva veritable conquesta i hi ha una confusió.

Iker Casillas vol evitar que el problema sigui més gran

Iker ha comprovat que el nadó d'Irene Carbonero està bé i que molts mitjans saben que ha estat pendent de les seves necessitats. Això pot obrir una porta perillosa, la de l'especulació, i vol evitar el problema abans que sigui tard. Gerard Piqué no ha pogut fer res i ell ja li han atribuït un nou fill.

Casillas és molt reservat amb la seva vida privada, però n'ha fet una excepció per matisar alguna cosa: no té parella ni intenció de tenir-la. María José és una companya més, tot i que en els últims mesos han passat molt de temps junts. Caldrà esperar un temps per veure si està dient la veritat o si està intentant despistar els periodistes.