Gloria Camila Ortega

Els crits de Gloria Camila a la seva germana que van marcar el final: «Ja soc gran»

Gloria Camila es va enfrontar a Rociíto

Gloria Camila va protagonitzar en el passat un enfrontament dialèctic amb la seva germana. Rocío Carrasco assegura que amb motiu de l'homenatge que va rendir Correos a la seva mare, es va posar en contacte amb ella i amb el vidu. Presentaven un segell en record de 'la más grande'.

Va parlar amb Ortega Cano perquè fos present a l'acte i perquè l'acompanyessin els seus dos fills. «Jo truco a José. Li dic el dia que és la presentació del segell i que m'agradaria que hi anés i que ho digués als seus germans perquè també hi fossin presents». Així ho explica l'empresària a l'última entrega de la seva docusèrie.

Era un gest per reconciliar-se amb Gloria Camila, però va aconseguir tot el contrari : que la relació entre elles fos encara més distant. A més, va mantenir una conversa molt cordial amb el torero, que li va dir que no hi faltaria.

Li va transmetre el seu interès especial perquè tota la família assistís a l'esdeveniment. Li va dir a Ortega Cano que «era la seva mare i que havien de ser-hi, que és una cosa molt bonica». Entenia que «el fet que jo no parli amb ella no vol dir que ella no pugui gaudir d'aquest dia».

Era una data molt especial. No obstant això, va passar una cosa amb què no comptava la dona de Fidel Albiac. Durant els dies següents, va rebre una trucada de la col·laboradora.

«Jo tinc la sensació, puc assegurar gairebé al cent per cent, que ella està tenint la conversa amb mi en mans lliures. Que hi ha algú escoltant o bé que s'està gravant», explica. Sospita que li volia parar una trampa.

Gloria Camila
Gloria Camila va tenir una conversa molt tensa amb la seva germana | Instagram

Gloria Camila, de sobte, li va començar a cridar i a dir-li que no tenia vergonya. «Tu el que has de fer si vols que hi vagi és trucar-me a mi perquè jo ja soc gran», li va dir de males maneres.

Recorda que es tracta d'uns «crits molt desagradables, molt pujats de to, alçant la veu. Jo considero que o està escoltant algú o està sent gravada». Possiblement volien que reaccionés malament i aprofitar aquest àudio.

En vista que la situació no se solucionaria, Rocío Carrasco va decidir tallar la conversa. «Llavors la meva resposta és «vinga, reina, no et posis així». Li vaig dir, «estàs convidada de totes maneres» i li vaig penjar el telèfon.»

Va ser l'última vegada que van parlar les dues germanes. A partir d'aquí, la relació entre elles es va tornar més freda. L'empresària creu que és possible que algú estigués influint en la filla d'Ortega Cano.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Gloria Camila.
Rocío Carrasco parla sobre l'última conversa que va tenir amb Gloria Camila | CatalunyaDiari

No va entendre en cap moment la seva reacció, ja que va ser convidada a través del torero. Entén que l'únic que buscava en aquell moment era la confrontació i possiblement treure-la de polleguera.

Gloria Camila era «graciosa i llesta»

Gloria Camila desapareixia així de la vida de Rocío. Durant l'emissió de la seva docusèrie la recordava com una noia «simpàtica, que era graciosa, molt llesta i intel·ligent. Era una nena molt afectuosa, en el bon sentit, era una nena que es quedava amb la gent». Però va passar el temps i el canvi va ser radical. Es va convertir en una persona irreconeixible, que no tenia res a veure amb la noia que havia conegut anys enrere.

▶️ Vídeo del dia

L'esposa de Fidel Albiac també va voler recordar José Fernando, del qual no pot dir res més que bones paraules. El considera la persona més bona de la família. Explica que mai no ha fet mal a ningú i que l'únic perjudicat amb els seus comportaments ha estat ell.

Gloria Camila es mostrava atònita després de tot el que havia escoltat. Li sorprèn que durant aquest temps no s'hagi preocupat gens ni mica pel jove que està ingressat en un centre de rehabilitació.