Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana sap que ell ha deixat la casa buida perquè no entén la malaltia

Ana Rosa és conscient de tot el que està patint el seu amic

Ana Rosa Quintana continua sense creure's el que li ha passat a un dels seus millors amics del món de la televisió.

Ana Rosa Quintana és conscient de tot el que està patint aquests últims dies un professional de Telecinco que fa molts anys que és al seu costat. Algú que sempre ha estat donant-li suport en els seus pitjors moments.

Com quan el novembre del 2021 Ana Rosa va haver de deixar l'espai que presentava durant molts mesos pel fet que li havien diagnosticat un càncer de mama.

Ana Rosa Quintana amb posat seriós
La periodista està trista després d'assabentar-se de la realitat de la família Prat. | GTRES
 

Joaquín Prat és un dels amics d'Ana Rosa que sempre hi ha estat i ara sap que pot comptar amb la periodista madrilenya en plena crisi familiar. I tot després de les incendiàries declaracions del seu germà Federico.

Joaquín Prat, de pedra després d'assabentar-se de la raó

I és que el presentador de Cuatro al día, que tornava aquest dijous de vacances després d'absentar-se durant el mes d'agost per desconnectar de tot, es quedava de pedra. Es mostrava així quan veia que el seu germà Federico, amb qui gairebé no té relació, feia unes declaracions al Canal 8 en què deixava malament la seva família.

Prat veia que el seu germà Federico era portada de tots els mitjans digitals. El motiu: assenyalava la seva família i explicava com estava vivint aquests anys sense el suport dels seus.

Un dolorós testimoni que va fer parlar molt

«Estic a La Línea buscant feina, vaig venir aquí fa nou anys per amor, he estat anant i venint perquè jo vivia a Chipiona i ara ja m'he establert aquí. Estic vivint al carrer perquè no tinc cap altra opció», explicava a televisió.

Federico Prat
Ana Rosa Quintana, devastada després de veure l'entrevista al germà de Joaquín, Federico. | 8Directo
 

A més, el germà de Joaquín Prat aclaria que agraïa als habitants de La Línea tot el que l'han ajudat aquests mesos.

▶️ Vídeo del dia

«Volia donar les gràcies a tothom que m'està ajudant aquí, als que m'han donat un euro o dos euros. Ara mateix tinc un sostre on quedar-me, tinc una casa i pago el lloguer amb els diners que trec del carrer. Jo no m'ho gasto en droga ni en alcohol, només en el meu lloguer i convido tothom que ho comprovi», continuava.

Ana Rosa veu com parla de la seva família i deixa en evidència el seu amic

Això sí, Federico no es tallava a l'hora de referir-se a la seva família. «Amb ells tinc una relació una mica delicada. No estic content amb ells i amb prou feines parlem, és complicat», advertint que la relació amb els seus és gairebé inexistent.

Per la seva banda, la seva germana Andrea responia a les paraules de Federico amb una story a través de les xarxes socials. Allí explicava la seva veritat i assenyalava que el seu familiar era un addicte, tot i que sempre han volgut ajudar-lo perquè ho deixi.

«El meu germà Federico és un ésser meravellós amb un gran cor. És i ha estat sempre estimat a casa: educat, afectuós, sensible i és també, malauradament, un addicte», començava el comunicat.

Joaquín Prat i el seu germà
Joaquín Prat i el seu germà Federico en una imatge d'arxiu. | Instagram
 

«Hem intentat ajudar-lo, acompanyant-lo a diversos tractaments de rehabilitació, centres de tota mena i també a casa. Finalment, i després d'un dur camí, especialment per a la meva mare, el mateix Fede va escollir viure al sud i continuar amb la seva addicció», prosseguia.

Amb tot, Federico donava la cara aquesta setmana amb una exclusiva per respondre a les paraules de la seva germana Andrea. «Estic malament. Tot això m'està repercutint molt», explica.

«Ja no soc un addicte», afirmava el fill de Marianne Sandberg, negant la versió que va oferir la seva família. Alhora, creu que tot aquest enrenou l'ha perjudicat molt. «Jo m'assec al carrer a demanar per poder pagar-me casa meva i el meu menjar, i tot això no em beneficia».