Primer pla de Michu somrient

Michu, xicota de José Fernando, envia el missatge que pot trencar la relació

José Fernando ha vist com la seva xicota ho ha explicat tot de manera contundent

Michu, la parella de José Fernando, fa temps que roman en silenci respecte als mitjans. Ha optat per centrar-se en el seu xicot i en la filla que té amb aquest. Però, durant les últimes hores, ha explotat i ha decidit no amagar res més.

En concret, ha fet unes declaracions a les xarxes contra una persona de la família. Estem referint-nos a Ana María Aldón, la dona d'Ortega Cano. Ha carregat amb duresa contra ella i això pot portar que trenquin la relació per sempre.

Michu
José Fernando ha vist com Michu trencava el seu silenci | INSTAGRAM

 

José Fernando, perplex pel que ha passat

El fill d'Ortega Cano sap que la seva xicota ha volgut mantenir-se al marge de l'última guerra que s'ha produït al clan. Més exactament, ens estem referint a la que han iniciat el torero i la seva dona, que ha portat lògicament a una seriosa crisi sentimental.

Michu ha vist aquests dies que Aldón s'ha assegut al plató de Ya es verano per parlar del seu matrimoni. Ha explicat que no dorm amb el seu marit, que no ha fet plans amb ell aquest estiu i que no han parlat gens. És més, ha confessat que tem que comenci el curs escolar, ja que s'allunyarà dels seus éssers estimats per tornar a Madrid amb ell i amb el seu fill.

Aquestes declaracions han provocat que el torero parli per a la revista Semana. En aquesta publicació es recull que ha dit: «Em sembla molt fort que parli així del seu marit. Són paraules molt fortes i fora de lloc».

Precisament aquesta notícia del mitjà esmentat és la que ha propiciat que la parella de José Fernando hagi trencat el seu silenci. El que ha fet ha estat comentar la publicació de la mateixa a Instagram, deixant de manifest el seu rebuig cap a Ana. En efecte, ha manifestat: «Segons ella, era molt tímida». «Veia una foto i s'amagava. No és la mateixa que es va donar a conèixer amb el seu marit».

Aquest comentari ha provocat la resposta dʻuna internauta. Aquesta ha exposat:«La gent tindrà dret a canviar i a expressar-se com has fet tu. Perquè tu també els has posat verds per diners i ella va ser una de les que et va perdonar».

Immediatament ha arribat la contestació de la jove: «Sí, sí... Jo segueixo amb el pare de la meva filla fins al final, amb més o menys. Vaig ser mare quan feia tres anys que estava amb ell i només ens portem un any».

«D'ella no he parlat mai, cosa que ella sí que va fer amb la meva relació, volent portar exclusives a la feina». Així, ha recordat que Aldón quan treballava a Viva la vida va afirmar que la jove i el seu xicot havien trencat.

I la polèmica ha seguit, ja que la mateixa desconeguda li ha retret a la nora del torero que també ha fet exclusives cobrant. Fins i tot li ha recordat que ha tingut conflictes amb Gloria Camila.

Muntatge José Fernando, Michu i la seva filla
José Fernando ha vist que Michu recordava com Ana María es va portar amb ella | Catalunya Diari
 

Abans de tot, ella ha respost: «Sí, però sempre he estat més clara que l'aigua. I han estat al moment, no deu anys més tard».

José Fernando descobreix un altre comentari inesperat de la seva parella

La jove gaditana no només ha aprofitat per carregar contra Aldón. També ha fet servir les xarxes per tenir bones paraules cap a la seva cunyada Rocío Carrasco.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i José Fernando Ortega
José Fernando sap que la seva xicota dona suport a Rocío | Catalunya Diari

El que ha passat és que la filla gran de 'La Jurado' n'ha parlat de manera molt afectuosa a la seva docusèrie. I això ha fet que la xicota del seu germà hagi volgut agrair-li-ho amb un sentit «Gràcies» a Instagram.