Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Eva González

Eva González confirma que no tornarà a veure'l perquè han tallat i no han acabat bé

Eva explica la veritat sobre la situació tan dura que està vivint

Fa unes hores  Eva González rebia una notícia inesperada que afecta una de les persones que més coneix el seu marit.

Fa molts anys que Eva González és al costat de Cayetano Rivera i és conscient que és habitual que la família del seu marit es vegi en mig de polèmiques, que moltes vegades s'aborden de la manera més incisiva en els programes del cor.

La veritat és que la model i presentadora s'ha assabentat que el seu cunyat Fran Rivera està patint després de saber que no hi podrà tornar a treballar més. Deixarà de banda la seva feina al programa que havia confiat en ell des de feia molts anys.

Eva González confirma a Cayetano que l'han fet fora

El cas és que Espejo Público, el veterà programa presentat per Susanna Griso cada matí a Antena 3, ha pres una decisió. I és que un dels seus tertulians més polèmics dels últims anys no tornarà a asseure's a plató.

Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González
Eva González s'ha quedat de pedra. | GTRES
 

Una notícia que, sens dubte, molts no s'esperaven, però Atresmedia tenia clar que havia de fer front a aquest acomiadament. I tot malgrat el perjudici que li pugui comportar al torero i cosí de Kiko Rivera.

El fill de Paquirri i Carmina Ordóñez col·laborava des del 2018 a l'exitós espai d'actualitat d'Antena 3. La veritat és que Fran Rivera va rebre moltes crítiques per algunes de les seves declaracions, sent assenyalat com a «masclista» moltes vegades pels espectadors del programa.

Feia molt temps que Rivera treballava al programa. I a més de la taula d'opinió, el torero tenia una secció pròpia sobre diferents personatges de l'actualitat que entrevistava cada cert temps.

Els caps del tertulià s'han cansat del col·laborador. I la gota que ha fet vessar el got de les seves polèmiques intervencions ha estat el que ha passat a la cadena rival d'Antena 3.

Fran Rivera, cessat d'Espejo Público després d'anar-se'n a la competència

Segons el que publicava una coneguda revista del cor, «feia temps que volien prescindir d'ell. Consideraven que ja feia temps que no aportava gaire contingut al programa, però no tothom hi estava d'acord».

Fran Rivera seriós.
Fran Rivera ha vist com s'ha quedat sense feina a Antena 3. | GTRES
 

«Hi havia una cerrta oposició de pes que no estava d'acord amb el seu acomiadament, així que el torero es mantenia en antena. Però la seva presència al programa de Toñi Moreno a principis d'estiu ha servit com a excusa per prendre una decisió ferma». Així ho deixa clar la direcció del grup de comunicació de San Sebastián de los Reyes.

El cunyat de la model va visitar Déjate querer el passat mes de juny, on va ser entrevistat per Toñi Moreno. Tots dos mantenen una bona relació i Fran no va tenir cap problema per anar al programa de la seva amiga.

Eva González al·lucina amb el que li ha passat al seu cunyat

D'aquesta manera, la seva aparició a la competència va fer enfadar molt la direcció d'Atresmedia. «La seva col·laboració amb Mediaset no va agradar gens als caps. I ha estat la gota que ha fet vessar el got», revela una revista.

Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient
Francisco Rivera es queda sense feina a 'Espejo Público'. | GTRES
 

Fran va exposar diversos temes, es va referir als seus germans, a les addiccions de la seva mare i a les baralles familiars.

El cas és que Atresmedia no va veure amb bons ulls que el torero hi anés. I van prendre la decisió final: l'acomiadament del tertulià de cara a aquesta temporada.

Fran s'acomiada de la pitjor forma del programa de Susanna Griso, una periodista que va admetre que va estar més de deu anys darrere seu perquè fos el seu col·laborador estrella. «M'has estat torejant deu anys fins que has acceptat», li va dir fa quatre anys.