Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera sap que el tractament no ha funcionat i que ha de tornar a demanar ajuda

Kiko Rivera, de pedra després d'assabentar-se de la notícia

Després d'una setmana idíl·lica a Punta Cana amb la seva família, Kiko Rivera ha hagut de tornar a la rutina. Amb l'inici de setembre, el fill d'Isabel Pantoja ha reprès la seva tasca com a DJ. Tanmateix, sense dubte, aquest descans segur que li ha servit per recarregar energies.

De fet, el primer concert que farà després dels seus dies de relax serà justament avui dia 1 de setembre a Càceres. D'altra banda, tot i que ha aconseguit allunyar-se de totes les polèmiques que l'amenaçaven, ara, a la seva tornada, ha rebut un revés completament inesperat.

Es tracta d'una trista notícia relacionada amb el delicat estat de salut d'un dels familiars de Kiko Rivera.

Kiko Rivera plorant
Kiko Rivera descobreix que un familiar viu un moment complicat. | Telecinco
 

Kiko Rivera s'assabenta de l'última hora de l'estat de salut d'un familiar

Ens estem referint a Bernardo Pantoja, oncle de Kiko Rivera i pare d'Anabel Pantoja. I és que ahir 31 d'agost sortia a la llum l'última hora sobre l'estat de salut del germà de l'Isabel Pantoja.

Durant tots aquests dies, es rumorejava que el sevillà podria haver empitjorat per culpa de la diabetis, la malaltia que pateix des de fa anys. No obstant això, al final només eren simples rumors, ja que no hi havia proves que demostressin que la informació era verídica.

Tot i això, només unes hores després que circulessin aquests forts rumors, l'oncle de Kiko Rivera era ingressat ahir novament en un hospital de Sevilla. Així mateix ho explicaven en exclusiva des de Sálvame.

▶️ Vídeo del dia

«És molt complicat el que ara explicaré, hi ha una última hora de Bernardo», començava dient José Antonio León. «Aquest migdia han vist Junco molt nerviosa, alertava diversos veïns, ha anat a l'ambulatori que té a prop i Bernardo ha hagut de ser traslladat a l'hospital Virgen del Rocío», deia.

«Està ingressat, es troba en observació i és molt complicada la seva nova situació. Té una infecció i ja sabeu que quan hi ha infecció els problemes es multipliquen en tots els aspectes». Així mateix, el reporter assegura que «sap què passa», però que no pot oferir més detalls.

Tot i això, encara que tothom és conscient dels problemes de salut que té l'oncle de Kiko Rivera, la veritat és que aquesta situació feia saltar totes les alarmes.

De fet, a tots els mitjans els sorprenia que, en aquesta ocasió, cap familiar seu es pronunciés sobre el seu estat de salut. Cal recordar que, cada vegada que hi ha noves dades sobre el delicat estat de l'oncle de Kiko Rivera, surt algun membre del clan a treure ferro a l'assumpte.

Sens dubte, tot apunta que hi ha prou motius per preocupar-se perquè, com el mateix reporter del programa assegura, «és complicat l'estat de salut de Bernardo».

Justament, aquesta informació coincideix amb el que l'entorn de Junco va explicar fa uns dies. I és que es va revelar que la japonesa estava «demanant ajuda urgentment perquè no pot més». D'altra banda, la dona del sevillà també s'hauria queixat de «la deixadesa d'Anabel» pel que fa a aquesta situació tan complicada del seu pare.

Bernardo Pantoja pel carrer
Bernardo Pantoja ha tornat a ser ingressat. | Europa Press

 

Kiko Rivera, testimoni de l'absència de la seva cosina

Per descomptat, això haurà estat un cop molt dur per a Kiko Rivera i, evidentment, per a Anabel Pantoja. La veritat és que aquesta última hora ha enxampat la influencer de tornada a les Illes Canàries, on resideix.

A més, ha sorprès el fet que el germà d'Isabel Pantoja hagi hagut de tornar al centre després de rebre l'alta fa només dos mesos. D'altra banda, en el transcurs d'aquestes setmanes, s'ha comentat que la influencer hauria visitat el seu progenitor en comptades ocasions. Un motiu pel qual el cercle íntim de Junco ha sortit a parlar públicament sobre la seva absència.

Sigui com sigui, ara tot el focus d'atenció està posat en el sobtat trasllat de Bernardo Pantoja a un hospital.