Gerard Piqué

Gerard Piqué demana ajuda urgent per frenar el que estan fent els seus fills

Gerard Piqué vol que la seva família deixi de patir tan aviat com sigui possible

Gerard Piqué sap molt bé com funciona la premsa, per això ha pres mesures tan aviat com s'ha adonat del veritable problema. Des que va anunciar la seva separació l'han relacionat amb diverses dones, però això no és el que el preocupa. El que és realment complicat és que aquests rumors afecten els petits de la casa i això és el que vol frenar.

Gerard Piqué ha anunciat que s'ha vist obligat a demanar ajuda perquè els seus fills no tenen res a veure en el que està passant. Alguns periodistes els fan servir per donar informacions que no es corresponen amb la realitat i han traspassat tots els límits. Vol protegir l'anonimat de la família, ja que els nens no formen part ni del món de l'esport ni de l'espectacle.

Primer pla de Gerard Piqué.
Gerard Piqué llança un comunicat demanant respecte. | Europa Press

Gerard ha estat assenyalat, ja que un reporter va assegurar que els seus agents de seguretat eren massa estrictes amb els intrusos. Molts fotògrafs l'estan perseguint per aconseguir la imatge perfecta i ell no vol que aquest negoci afecti els nens. Ha deixat clar que prendrà accions legals contra qualsevol persona que se salti la llei i no consentirà més atreviments.

«Aquests reportatges i imatges ocasionen no només un dany al seu honor i un perjudici a la seva imatge, sinó un greu atemptat contra els drets dels seus fills, la a seguretat i protecció dels quals representen la seva preocupació més gran», escriuen els seus representants legals. El comunicat ha estat enviat en el moment oportú, ja que sembla que la seva relació amb Clara Chía va per bon camí.

Gerard Piqué està desesperat i no sap què fer

Gerard, com explica al text, ha fet aquest pas «amb l'única finalitat de protegir els seus fills, la seva família i el seu entorn més proper». No ha entrat ni a confirmar ni a desmentir el que passa amb Clara, però sí que ha deixat clar que no permetrà més menyspreus. Admet que li facin fotografies, tot i que no consentirà que facin el mateix amb Milan i Sasha, els seus dos fills.

▶️ Vídeo del dia

«El nostre client s'ha vist en l'obligació de sol·licitar mesures cautelars d'allunyament i emprendre accions legals», expliquen els seus advocats. Aniran contra «qui alteri la seva vida familiar i vulneri els drets dels seus fills», ja que «l'únic objectiu de Gerard Piqué és garantir el seu benestar i restablir els seus drets d'intimitat, seguretat i tranquil·litat».

El futbolista no ha tingut mai una bona relació amb els mitjans, ja que sempre l'han enxampat a les seves sortides nocturnes i amb els seus presumptes idil·lis. És un gran amant de la nit i sap gaudir de l'oci de Barcelona, una ciutat massa petita per amagar un secret tan gran. El paparazzi Jordi Martin assegura que sap tot el que ha fet quan Shakira estava a casa cuidant la família.