Muntatge fotogràfic de Jorge Javier amb cara d'espantat i el rostre pixelat d'un col·laborador de Sálvame

Una ex de Telecinco trenca el silenci deu anys després: «psicòpata, narcisista»

Una popular col·laboradora revela finalment l'infern que viu amb la seva exparella

Miriam Sánchez i Pipi Estrada s'han convertit en els protagonistes dels últims dies. L'actriu i el periodista esportiu van protagonitzar una brutal baralla que està fent parlar molt. Després que l'ex de Terelu es mostrés destrossat i enfonsat quan va sortir a la llum l'altercat, ara ha estat Miriam qui ha trencat el seu silenci.

Ho feia deu anys després d'haver trencat la seva relació amb Pipi, farta del paper de víctima del pare de la seva filla. Sálvame va ser el lloc escollit per Sánchez per revelar la veritable cara d'Estrada i com era en realitat la seva relació.

▶️ Vídeo del dia

Miriam Sánchez explica tota la veritat sobre Pipi Estrada

Pipi Estrada ja ha marxat cap a Pesadilla en el paraíso enmig de la polèmica que l'envolta aquests últims dies. Mentrestant, a Sálvame, la seva exdona Miriam Sánchez ha decidit desemmascarar-lo.

Ho feia trencant el seu silenci i deixant en evidència la veritable cara del pare de la seva filla. Sense perdre el fil dels rumors que circulen sobre la seva salut mental, la que va ser actriu de cinema per a adults ha revelat com és la seva vida actual. Una realitat on el comentarista esportiu juga un paper fonamental i que ha provocat que Miriam reaccioni.

Miriam Sánchez i Pipi Estrada
Miriam Sánchez revela la veritat de la seva relació amb Pipi Estrada. | Europa Press

 

«Li demano que no parli de mi, que calli, estic cansada, si no l'he denunciat és perquè tinc fòbia als jutjats», començava dient. A més, va voler deixar clar com era en realitat la seva vida al costat de Pipi i com va contribuir a la seva situació actual. «Sempre m'ha fet por, m'ha provocat inseguretats, em diu 'tu tens un passat que et perseguirà'», afegia.

Farta de guardar silenci, Miriam denunciava públicament certes actituds que el seu ex hauria tingut amb ella des que van decidir separar-se. «Tot gira al voltant de: 'he estat el teu salvador, estaves a la merda i jo et vaig salvar', he vist que s'ha parlat més de mi que d'ell», explicava.

Foto de Pipi Estrada en un photocall.
L'ex de Pipi Estrada l'acusa de ser un narcisista. | Europa Press
 

La seva versió dels fets està molt lluny de la que el col·laborador ha donat als seus companys de Sálvame i la seva imatge s'ha vist qüestionada. Sobretot perquè ella es va mostrar molt sincera durant la seva entrevista.

«Tinc un vincle malaltís amb ell, crec que té un narcisisme que de vegades m'ha fet plorar i patir molt», confessava.

Pipi Estrada, acusat de psicòpata

Miriam ha volgut aclarir que no pateix cap malaltia mental com s'ha especulat, però admetia que va al psicòleg. Una ajuda per solucionar una situació que, segons ella, està motivada pel tracte que rep de Pipi.

«Jo normalment estic tranquil·la, però aquesta persona fa que m'estressi, no tinc cap trastorn ni bipolaritat», assegurava. L'únic que reconeix que pateix són «atacs d'ansietat» provocats per la relació tòxica que manté amb el pare de la seva filla.

Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes
Miriam Sánchez diu que Pipi li fa por. | Telecinco
 

«He pensat que fregava la psicopatia», opinava sobre el seu ex. Tan complicada seria la relació que mantenen actualment que l'actriu reconeixia que fingeix que està pitjor del que realment està. Tot per evitar que el pare de la seva filla s'alteri.

«En algun moment he pensat que, si em porto bé amb ell, es calma, li dic que estic pitjor econòmicament del que estic», explicava. «Em fa por i li dic això perquè em vegi malament. Pipi com a enemic és molt perillós», revelava sense poder amagar el seu nerviosisme.

Pel que fa als problemes econòmics que arrossega la seva exparella, l'actriu els confirmava i, encara més, assegurava que ella s'ha fet càrrec de totes les despeses. Segons el seu testimoni, durant la seva relació era Miriam qui més diners aportava.

«Jo he pagat la meitat de les despeses d'aigua, llum, gas, he pagat creuers, viatges, Pipi es quedava la meitat dels diners», ha explicat. «Això m'ho deu, també els psicòlegs, ell em deu més diners a mi que a Terelu», sentenciava.