Primer pla d'Esther Doña.

Esther Doña confirma l'embaràs i el pare del nen se'n va sense avisar

Esther sap que la relació ha acabat malament

Esther Doña està sent criticada perquè ha comès un error: anunciar el seu enllaç matrimonial abans d'hora en una revista de prestigi. Després que morís el marquès de Griñón, el seu últim marit, va estar un temps a l'ombra i després va reaparèixer al costat de Santiago Pedraz. Semblava que estaven molt enamorats, però tot era una postura de cara als mitjans.

L'exparella del jutge va vendre el seu casament abans d'hora i, fins i tot, va considerar la possibilitat de ser mare. Però ara ha confirmat que tot era una falsa il·lusió. Va deixar clar que quedar-se embarassada no entrava dins dels seus plans a curt termini, però era una cosa que no descartava en un futur. El portal JALEOS se'n va fer ressò, ja que seria el seu primer fill i l'impacte no trigaria a arribar.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
Esther Doña ha lluitat per la seva relació amb Santiago Pedraz. | Europa Press

 

Esther Doña ha comprovat que els secrets no es poden amagar per sempre: tots els periodistes ja s'han assabentat de la seva separació de Santiago. La situació és tan seriosa que s'ha vist obligada a donar explicacions i ha concedit una petita entrevista. Assegura que ha estat ell qui ha volgut trencar la relació i ho ha fet amb un missatge de text «de dues línies».

La vídua del marquès de Griñón ha confirmat que això del seu embaràs haurà d'esperar, ja que el pare no en vol saber res. Santiago assegura que no és la mateixa dona de qui es va enamorar, està decebut i, de moment, vol apartar-se d'ella per sempre. De fet, va ser ell qui va revelar la notícia, ja que ho va confessar a algú que posteriorment ho va explicar tot.

▶️ Vídeo del dia

«Vaig trencar la relació el 12 d'agost passat i, des d'aleshores, absoluta distància», explica Santiago Pedraz a la revista ¡Hola!. Assegura que no li guarda rancúnia, però s'ha adonat de coses que no li agraden i prefereix separar-se d'ella com més aviat millor. Tant el casament com el bebè han estat cancel·lats, de moment, no hi ha cap possibilitat que cap dels dos projectes es reprenguin.

Santiago ha marxat i amb prou feines ha donat explicacions, tot i que el seu entorn té una argumentació lògica. Alguns asseguren que sí que li va enviar un missatge, però aquest detall no va ser suficient per a Esther Doña.

Primer pla d'Esther Doña
Esther Doña té una carrera brillant. | GTRES

Esther Doña ha lluitat per la relació fins al final

Esther Doña sap que el seu idil·li amb el magistrat l'ha catapultat a l'univers de les celebritats i estava encantada estant amb ell. Potser aquest és el motiu pel qual ha lluitat tant, encara que els seus esforços no han servit de res. Segons ella, la ruptura s'ha produït per una baralla passatgera i aviat solucionaran el conflicte perquè es continuen estimant.

«Quedeu-vos tranquils, que en uns dies s'arreglarà i estarem tan bé com sempre. És una baralla més de tantes», va comentar la vídua de Carlos Falcó sense saber què pensava Santiago. «No tornarem, no vull parlar amb ella, tot i que mai parlaré malament d'ella perquè no la vull perjudicar de cap manera», explica el jutge.

Esther Doña està rebent crítiques perquè diversos mitjans l'han acusat de ser una interessada, un atac que no es correspon amb la realitat. És cert que sempre ha mantingut relacions amb personalitats populars, però recordem que és l'ambient on es mou. L'antiga marquesa de Griñón ha intentat ser tan honesta com ha pogut, però les seves relacions no li han sortit bé.

Esther Doña s'ha retrobat amb els seus detractors

Esther Doña ha comprovat que els seus rivals no han desaparegut, per això ha hagut d'explicar què ha passat amb l'exclusiva del seu casament. Van vendre la notícia i després van discutir, tot i que sempre va tenir l'esperança que fos una situació passatgera. «Vaig pensar que seria un rampell i que en uns dies estaria tot solucionat, tots dos estàvem molt il·lusionats esperant el gran dia».

Esther Doña prefereix no parlar més del tema perquè sap que no la beneficia: hi ha dues versions i el públic només vol saber qui menteix. És possible que cap dels dos no ha tingut cap intenció d'enganyar ningú, simplement s'han trobat amb un obstacle difícil de superar. Ara, molts periodistes es troben investigant el passat de la vídua del marquès de Griñón.