Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paz Padilla

Paz Padilla enfonsa Telecinco demanant feina a Sonsoles Ónega a la competència

Paz Padilla segueix els camins de Sonsoles Ónega i se'n va a la competència

El 2022 està sent un any molt convuls per a Paz Padilla, sobretot en l'àmbit professional. Encara que començava l'any fent les campanades a Mediaset, pocs s'imaginaven, llavors, que aquest seria l'inici de la fi. Després de diverses polèmiques relacionades amb els seus comentaris sobre les vacunes i un controvertit directe a Instagram al costat d'Anne Igartiburu i María del Monte, Paz Padilla passava a estar a l'ull de l'huracà mediàtic.

Tanmateix, sens dubte, la més gran de les polèmiques a què s'ha enfrontat la presentadora enguany va ser la discussió en directe amb Belén Esteban. El motiu van ser les incendiàries declaracions de Paz al directe d'Instagram. L'enfrontament va arribar fins al punt que l'actriu va acabar abandonant el plató, després d'haver insinuat que no s'havia vacunat contra la covid-19. Setmanes més tard, la cadena on també hi havia Sonsoles Ónega feia públic l'acomiadament de la presentadora, per haver abandonat el seu lloc de treball.

Mediaset obligada a reincorporar Paz Padilla

Després de l'acomiadament fulminant de Paz Padilla, l'actriu demandava Mediaset per acomiadament improcedent. Finalment, es va arribar a un acord, on l'empresa italiana reincorporava la presentadora en els mateixos termes que hi havia abans de rescindir el contracte. Tot i això, Paz ja comptava amb nous projectes, per la qual cosa la seva tornada a Telecinco s'efectuaria una vegada complís amb els nous compromisos.

Per a Paz, la televisió no és el seu únic mitjà. Des que va deixar Sálvame, l'actriu no ha parat d'encadenar un projecte amb un altre. Ha reactivat la seva faceta com a actriu, ha protagonitzat la pel·lícula A todo tren 2: Ahora son ellas. A més, recentment s'ha confirmat un nou programa de televisió per a Canal Sur, El gran hotel de la Paz, amb entrevistes a famosos.

Tanmateix, l'últim moviment de la gaditana pot ser que aixequi força butllofes a Telecinco. El programa El Hormiguero ja ha confirmat gran part dels seus convidats per a la nova temporada i, entre ells, hi ha Paz Padilla. Això que no li haurà semblat gaire bé als directius de Mediaset, atesa la gran rivalitat que existeix amb Antena 3.

Paz Padilla s'asseurà al programa de Pablo Motos, juntament amb Sonsoles Ónega, on parlarà de tots els projectes que té per als pròxims mesos, com ara l'estrena de la pel·lícula o la seva obra de teatre El humor de mi vida.

Sonsoles Ónega: la nova cara d'Antena 3

La història de Paz Padilla els últims mesos amb Telecinco guarda diverses similituds amb la de Sonsoles Ónega. Tot i això, en aquest cas, tot apuntava que va ser la periodista qui va decidir donar per conclosa la seva relació amb Mediaset. Aquesta decisió va ser motivada principalment per una proposta molt sucosa per part d'Atresmedia cap a l'escriptora.

El darrer mes de juny, Sonsóles Ónega s'acomiadava de manera discreta de Ya son los ocho sense revelar cap indici que ja tingués un peu dins de la cadena rival de Telecinco. Segons diversos mitjans han revelat, tot va ser motivat per la trivialitat dels temes que la productora imposava al programa.

Recordem que Sonsoles Ónega és una periodista que ha dedicat gran part de la seva trajectòria periodística a tractar temes d'interès social i econòmic. I aquestes temàtiques estaven cada cop més apartades de Ya son los ocho i es dedicava més temps a notícies relacionades amb la premsa del cor.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega a punt d'estrenar programa en Antena 3. | EUROPA PRESS

Per això, la proposta d'Antena 3 a la presentadora va haver de ser la raó de pes que la impulsés a deixar definitivament el format. Ara, Sonsoles Ónega formarà part de la plantilla d'Atresmedia i el pròxim dimarts 6 de setembre serà a El Hormiguero per explicar el seu nou projecte.