Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David Flores talla amb ella: l'ha enganyat i no l'estimava

El pare de Rocío Flores torna a la càrrega contra una de les seves enemigues

Després d'unes vacances inoblidables amb la seva nova xicota, Marta Riesco, Antonio David Flores torna a la càrrega. L'exguàrdia civil ja té al punt de mira la seva eterna enemiga, María Patiño, a qui acusa d'haver enganyat l'audiència.

Sobretot, després que la presentadora assegurés al seu programa, Socialité, que el pare de Rocío Flores havia orquestrat un muntatge per fer-se la víctima.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall del concert de Leiva | GTRES

Ni més ni menys que distribuir uns cartells amb la seva cara per tota Màlaga en què posava maltractador.

«Va ser el mateix Antonio David qui ho va fer per fer pena», assegurava Patiño. Tanmateix, fins ara no ha aportat cap prova que confirmi les seves acusacions. Això, malgrat que des de Socialité insistien que les càmeres l'haurien enxampat amb les mans a la massa.

Imatge d'Antonio David Flores al funeral de Jesús Mariñas.
Antonio David Flores promet tornar amb més força que mai | Europa Press

«Així ho haurien recollit les càmeres de seguretat de la zona, que haurien captat el mateix Antonio David enganxant aquests cartells amb la clara intenció de victimitzar-se», sostenia amb seguretat la presentadora.

«No és la primera vegada que ho fa», remarcava sobre l'estratègia de l'ex d'Olga Moreno per fer pena i guanyar-se el favor del públic. Poc després, Flores decidia demandar María Patiño per difamació i portar-la als jutjats. «Un delicte d'injúries, calúmnies i obstrucció a la justícia».

María Patiño, contra les cordes per haver intentat enganyar l'audiència

Tot i que no van transcendir informacions sobre les declaracions de la periodista després de comparèixer al maig, ella mateixa reconeixia sentir-se satisfeta. Mentre que, per la seva banda, Antonio David ha seguit en la lluita per demostrar que la periodista menteix.

«Estic esperant que ensenyis aquella documentació que vas dir que mostraries a l'audiència sobre l'enganxada de cartells», li exigia des del seu canal de Youtube.

María Patiño al plató de 'Sálvame' amb gel al genoll
María Patiño, qüestionada per la seva tasca a 'Socialité' | Telecinco

«Aquell vídeo en què se suposa que se'm veu enganxant-los. Aquella acusació que havia utilitzat la meva pròpia filla perquè posés una denúncia falsa en nom meu», insistia.

I és que, a més d'haver enganxat els cartells, també acusaven l'exguàrdia civil d'haver enviat la seva filla Rocío Flores a interposar la denúncia en nom seu.

«La denúncia la vaig posar jo perquè ell era a Madrid. Era jo la que ho vaig veure i no tinc cap notícia respecte al procediment», explicava la noia en una de les seves aparicions televisives.

María Patiño, durant la connexió amb la redactora que parlava amb la presumpta famosa
María Patiño no passa per un bon moment | MEDIASET

«Prendré mesures legals contra totes les persones que m'acusin de posar una denúncia falsa. Això sí que ho deixo clar», advertia.

Ara, María Patiño torna a ser al punt de mira després d'haver aportat unes imatges falses d'Isabel Pantoja a Socialité.

La presentadora culpa José Antonio Avilés, que era qui li proporcionava les instantànies com a exclusiva. I, molt avergonyida, es disculpava amb la seva audiència per haver fet partícips d'aquest engany.

José Antonio Avilés
José Antonio Avilés al plató de 'Sálvame' | MEDIASET

«Hi ha un equip enorme que treballen amb mitjans que no tenen altres programes i els costa la mateixa vida per emplenar un programa d'hora i mitja perquè vingui un senyor com ell a riure's dels altres. Us demano disculpes», explicava.

«No és per mi, no tinc tant d'ego. Sé com pensen. Em fa mal perquè sé que no se l'han colat, sé el que ha mostrat, ha creat les proves», es lamentava. Un tema que ha generat un gran enrenou i davant del qual Antonio David no ha dubtat a pronunciar-se, sentint-se força identificat.

«Estàs segura María Patiño que és la primera vegada que et passa? Tot això mereix un vídeo al meu canal de youtube», escriu a les seves xarxes socials. «Al setembre, #tornaAD (i amb més forces que mai) Gràcies per esperar amb tantes ganes la meva tornada. No us defraudaré», promet.