Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.

Iñaki Urdangarin confessa que està arruïnat i demana diners d'amagat a la seva ex

Urdangarin està vivint un moment complicat

Iñaki Urdangarin està vivint un moment econòmic força complicat. El seu pas per la presó i la separació posterior de la infanta l'han deixat gairebé sense recursos. Va intentar guanyar-se la vida en un despatx d'advocats de Vitòria, del qual acabaria sent acomiadat.

El seu sou tampoc no li permetia grans luxes. Asseguren que amb prou feines guanyava 1000 euros al mes. Durant els darrers mesos va intentar portar una vida austera, vivint a la casa familiar amb la seva mare.

Iñaki ha vist com molta gent li girava l'esquena durant aquest temps. Tot i això, una de les poques persones que li està donant un cop de mà és la seva ex. Cristina ha meditat la decisió de divorciar-se i apartar-lo de la seva vida.

Però té molt present que es tracta del pare dels seus quatre fills, i que pel bé d'ells han de mantenir un tracte molt cordial. Fins i tot en algun moment seria capaç de desobeir l'emèrit per ajudar-lo. La periodista Pilar Eyre va revelar que la infanta estaria donant diners a esquena del seu pare.

Pel que sembla, la germana del rei costeja tots aquells viatges i escapades que tinguin a veure amb els fills. És habitual que l'exduc de Palma es deixi veure per Ginebra per visitar la seva filla Irene. Li hauria pagat els bitllets d'avió, però també l'estada a Suïssa.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia a la platja
Iñaki Urdangarin durant les vacances amb la seva xicota | Mediaset

El mateix va passar amb les vacances que van gaudir el basc i dos dels seus fills a Formentera el juliol passat. Ella, a més, va assumir la despesa del viatge de tota la família als Estats Units per assistir als casaments d'uns nebots de l'esportista.

Iñaki Urdangarin va ser l'únic que no va poder ser present, ja que autoritats nord-americanes els ho van impedir. No el van deixar volar per tenir antecedents penals i tenir pendents amb la justícia una sèrie d'assumptes.

La periodista especialitzada a la Casa Reial va assegurar que en aquests moments Cristina està molt distanciada del seu ex. Encara que col·labori amb ell donant-li diners, sap que mai més tornaran a estar junts. La decisió ha estat molt meditada i no hi ha marxa enrere.

Eyre va assenyalar que la germana del rei es troba molt molesta amb el documental que va emetre el cap de setmana passat Telecinco. S'hi va abordar el matrimoni i la posterior separació amb l'exduc de Palma. Va explicar que se «sent ultratjada».

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin durant un acte.
La infanta li dona diners a Iñaki amb regularitat | GTRES

Apunta que «aquesta imatge bobalicona que en donen l'ofèn profundament, perquè creu que atemta contra la seva dignitat de dona». Està preocupada pel «benestar dels seus fills i demana que no segueixin dient que està enamorada del seu marit, perquè no és veritat». Voleu passar pàgina com més aviat millor.

Iñaki Urdangarin només rep notícies negatives

Iñaki Urdangarin trencava a plorar a l'interior d'un cotxe fa tot just unes setmanes, mentre rebia el consol de la seva xicota. L'experta a Casa Real, Carmen Duerto, assenyalava que «està al límit i necessita tractament». S'ha vist desbordat per la situació.

No aconsegueix superar l'enorme pressió mediàtica a què es va veure sotmès després de conèixer-se la relació extramatrimonial. Però hi hauria altres motius que el portarien a enfonsar-se.

Recentment rebia una negativa del Barcelona per incorporar-se al club com a assessor esportiu. Un dur revés per a ell, que va haver de suportar unes hores després un altre contratemps. Li negaven el permís per anar a l'estranger al casament dels nebots.

Iñaki Urdangarin «és una persona enfonsada, que està apartada de tot», assenyala Juan Luis Galiacho. Només li queden els fills i la família més propera.