Primer pla de María José Campanario somrient.

María José Campanario confirma el que altres callen de les amants del seu marit

L'odontòloga ha parlat obertament sobre la fama de faldiller de Jesulín

No és cap secret que Jesulín de Ubrique sempre ha tingut fama de faldiller. Una cosa que l'ha perseguit al llarg de tota la seva carrera com a torero i fins i tot ha arribat a afectar les seves relacions.

«Sempre ho he dit que m'agraden les dones que tinguin caràcter. La persona que està al meu costat l'estimo amb els seus defectes i les seves virtuts igual que la que estigui al meu ha d'assumir els meus», confessava en una ocasió.

Va ser aquesta personalitat aclaparadora la que va provocar que María José Campanario se n'enamorés immediatament. Un autèntic amor a primera vista que sorgia després que ell pronunciés unes senzilles paraules.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario són molt feliços junts | Europa Press

«María José, d'aquesta cara no t'oblidaràs», li deia a qui es convertiria en la seva dona i mare de tres dels seus fills.

«La persona que estigui al meu costat, l'assumeixo amb els seus defectes i les seves virtuts. Igual que la persona que estigui al meu costat ha d'assumir el que és meu, perquè també tinc defectes», assegurava l'ex de Belén Esteban.

En una entrevista recent, Campanario no dubtava a respondre obertament a la pregunta de si mai ha dubtat del seu marit. I davant d'aquesta qüestió es mostrava molt contundent:

Imatge de Jesulín de Ubrique amb un barret a la mà a la plaça de toros
Jesulín de Ubrique sempre ha tingut molt d'èxit amb les dones | GTRES

«Mai, a la vida. Mai. No tinc per què. No podria tenir el mínim dubte», reconeixia De fet, té molt clar que Jesulín és una persona fidel.

▶️ Vídeo del dia

«Des de l'ungla del peu fins a l'últim pèl del cap. No conec una persona més lleial que el meu marit» aclaria amb rotunditat. A més, a l'odontòloga no li tremolava el pols a l'hora d'esmentar els atributs que més li agraden del seu marit.

María José Campanario parla clar sobre la fama de faldiller del seu marit

«M'agraden molt els seus ulls i les seves mans. Bé, i el seu darrere també», assegura. I és que amb ell, ha après molt al llarg dels anys.

«A saber temperar-me, no arrencar-me... Abans, saltava a la mínima. Quan toquen alguna cosa meva... Al seu costat he après que val la pena respirar i fer les coses amb més calma», reconeixia.

«Asserenar-te i viure la vida més a poc a poc. És que em dona tanta pau… Crec que això s'encomana una mica», explica la mare de Julia Janeiro sobre la seva manera de veure la vida.

María José Campanario i Jesulín
María José Campanario i Jesulín | MEDIASET

Tot i això, Campanario explica que Jesulín també té els seus defectes. «És molt ordenat, però molt desastre per a algunes coses de la casa», confessa.

«Però no li puc posar més pegues. Bé, sí. Parla moltíssim i per telèfon... A vegades, vull dir-li alguna cosa i no puc perquè està al telèfon», es lamenta.

I malgrat que ara travessen un gran moment personal després del naixement del seu tercer fill, també van fer front a alguna crisi en el passat.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín de Ubrique està molt orgullós de la família que ha format | GTRES

«Jo soc una persona més casolana, d'estar amb la seva dona a casa i amb els seus fills i si s'ha de sortir i barallar, doncs se'n va on se n'hagi d'anar», explicava Jesulín en una ocasió.

«He sabut aprendre a ser una persona més oberta. Li vaig dir: 'quina necessitat has d'anar?', però després ho vaig analitzar», explicava sobre aquell dia en què la seva dona decidia marxar a Portugal per feina.

Un tema que els deixava en un gran dubte personal sobre què passaria amb el seu matrimoni. «Dormint amb el coixí vaig dir l'endemà quan em vaig aixecar: 'visca, la meva dona, amb dos nassos'. I és que jo no soc qui per posar-hi impediment i dir què és el que pot fer i el que no», assegura el torero.

«Allà ella em va obrir un horitzó que el que fa després és enriquir la relació. I és que ella es passava 15 dies fora durant quatre anys, eh?», recorda sobre aquella etapa tan complicada.