Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo admet que el seu xicot ha donat els diners i el problema continua igual

La presentadora, testimoni de com el seu xicot ha hagut d'acomiadar-se del programa

Patricia Pardo viu unes vacances idíl·liques al costat de Christian Gálvez. I és que durant tot aquest estiu la periodista ha fet les maletes diverses vegades amb la nova il·lusió decidida a desconnectar de tot.

En primer lloc, la parella va anar a Egipte, on van recórrer els llocs més emblemàtics del país. Tot seguit, van poder gaudir dels plaers de la bella Itàlia. Ara, l'últim destí que han escollit ha estat Disneyland París.

Tanmateix, tot i que els enamorats estan gaudint d'unes merescudes vacances, la veritat és que no tot és idíl·lic. Christian Gálvez ha hagut de fer front a un nou revés que s'ha sumat a la seva vida fa només uns dies i que ha posat en joc la seva carrera televisiva.

Christian Gálvez s'acomiada del seu últim programa

El concurs Esta noche gano yo era una de les grans propostes de Telecinco per a aquest estiu. El format, presentat pel mateix Christian Gálvez i Carolina Cerezuela, per descomptat, prometia ser tot un èxit.

Tot i això, i ja des d'un principi, molts obstacles van dificultar l'estrena del programa. Inicialment, l'espai s'havia d'emetre durant el mes de juliol, però, després, la direcció va decidir que l'agost era el mes ideal. A primera vista tot semblava en ordre i no va suposar cap problema el fet que s'emetés un mes més tard del que inicialment estava previst.

Patricia Pardo amb els ulls plorosos
Patricia Pardo, testimoni de les baixes audiències del programa presentat pel seu xicot. | Mediaset
 

Però, finalment, els pitjors presagis de Patricia Pardo es van acabar confirmant. I és que en aquestes dates el consum televisiu és molt més baix del que és habitual, ja que tothom està de vacances. De manera que, per les males audiències del concurs, Telecinco va haver de prendre una decisió dràstica.

Així mateix, el 30 d'agost passat, es va decidir avançar l'emissió de la final del concurs per eliminar de manera definitiva el format de la graella de Telecinco. I, tot i que semblava que l'última gala seria molt normal, la veritat és que va ocórrer tot el contrari.

▶️ Vídeo del dia

El clar vencedor de la nit va ser Edu Soto, que va aconseguir guanyar com a premi 38 mil euros. L'actor, després d'enfrontar-se a una dura prova contra Carlo Costanzia que consistia a respondre les preguntes mentre se subjectaven a l'anomenat 'L'anell de la victòria', finalment, es proclamava guanyador.

Només rebre el xec, Patricia Pardo va ser testimoni de com el còmic va voler dedicar aquest premi. «A la gent tossuda, que no es rendeix i que no es deixa vèncer».

Tanmateix, el que veritablement va sorprendre va ser quan va confessar la intenció que tenia pel que feia al xec que acabava de rebre. «Hem estat tots uns guanyadors», començava dient.

«Per no quedar com un idiota tant a casa meva com a les vostres, vull dir que aquest premi l'he aconseguit per ells. I per això vull compartir la meitat d'aquest premi amb el meu equip», revelava davant de la sorpresa de tots els presents.

«A la tele, de vegades, es diuen les coses perquè sí, però jo que he estat un abanderat de l'equip. Me n'aniria a casa fet una merda dient 'sí, molt d'equip, però has marxat a casa amb tots els diners'. La meitat d'aquests diners els han aconseguit els meus companys i els els torno ara», es justificava.

Així mateix, Edu Soto s'ha quedat amb 19 mil euros, mentre que els seus companys, Rocío Madrid, Belinda Washington, Ricky Merino i La Terremoto de Alcorcón, han aconseguit gairebé 5 mil.

Captura de Patricia Pardo plorant al plató.
La periodista sap que el seu xicot haurà de fer front als seus problemes. | Mediaset
 

Christian Gálvez fa un pas més enllà a la seva relació amb Patricia Pardo

Tot i que la final del format s'ha emès sobtadament, la veritat és que Christian Gálvez sap que aquesta última gala ha estat històrica, ja que no cada dia passa una cosa així.

Pel que fa al tema de les seves vacances idíl·liques a París, ara, la parella de Patricia Pardo no té temps de preocupar-se pel seu futur incert a la televisió. I és que té molts motius per celebrar.

I és que les filles petites de la presentadora, Aurora i Sofía, també s'han unit a visitar l'increïble parc temàtic, de manera que ja han conegut oficialment el periodista.

No hi ha cap mena de dubte que aquesta història d'amor va per bon camí. I és que, encara que només fa sis mesos que estan junts, tot sembla apuntar que la parella té molt clar que estan fets l'un per a l'altre. Tant que fins i tot les petites de Patricia Pardo ja coneixen la nova il·lusió de la seva mare.