Juan y Medio i Lolita

Lolita Flores confirma que Juan y Medio està disposat a tornar si fan l'últim pas

Lolita Flores té clar que el fet de tornar és una possibilitat

Lolita Flores va estar sortint fa temps amb un home que sap moure's especialment bé davant les càmeres. Ella sap perfectament que el seu ex, Juan y Medio, és un dels comunicadors més coneguts i estimats de la televisió espanyola.

És un professional del mitjà que ha demostrat que se'n surt prou bé de qualsevol situació a plató. Qui va ser xicot de Lolita ha aconseguit una carrera d'èxit al mitjà televisiu.

Lolita Flores sap que farà el pas si accepten la seva petició

Ha triomfat per la seva espontaneïtat i per ser un presentador d'anar per casa, tant que l'estimen fins i tot els nens. Amb ells sempre s'ha portat de la millor manera en un plató de televisió, un fet que s'ha pogut comprovar sobretot en un dels programes més icònics de la televisió nacional, Menuda noche.

Pla mitjà de Lolita Flores
Lolita Flores confirma que el seu ex acceptarà l'oferta laboral. | GTRES
 

El cas és que Lolita s'ha assabentat fa unes hores que Juan y Medio ha posat una condició a Televisió Espanyola. I és que el comunicador tornaria a la cadena pública a partir d'aquesta nova temporada.

Fa un temps ens assabentàvem que a l'últim trimestre del 2022 l'ex de Lolita tornarà a la que va ser casa seva, a TVE, després de marxar-ne l'any 2016.

▶️ Vídeo del dia

El nou projecte de l'ex de Lolita, amb una condició

Juan y Medio desitjava tornar a la cadena que tan bé el va tractar al seu dia. Però la seva trajectòria a Canal Sur sempre havia estat una prioritat per ell. Ara, per acceptar l'oferta de Televisió Espanyola, tenia una cosa molt clara.

La seva feina diària a Canal Sur amb La tarde, aquí y ahora l'ha convertit en un dels grans presentadors del panorama nacional.

Es tracta d'un espai que és molt seguit pels teleespectadors andalusos. Per tant, el comunicador acceptaria la proposta de Televisió Espanyola si respectaven la continuïtat del seu programa a l'autonòmica andalusa.

Juan y Medio a 'Canal Sur'.
Juan y Medio és una icona de la televisió autonòmica andalusa. | Canal Sur
 

La veritat és que després de deixar clares les seves intencions la cadena acceptava i Juan y Medio presentarà el concurs musical Dúos increíbles.

Dúos increíbles arribarà a TVE a finals de 2022

És un format en què diferents parelles de cantants famosos i també nous cantaran temes molt coneguts i competiran a cada programa per emportar-se el gran premi.

Lolita no ha deixat mai d'estar pendent de la seva exparella i sap que està molt còmode a La tarde, aquí y ahora, un programava que començava les seves emissions el 2009.

Presentador Juan y Medio
Juan y Medio compaginarà dos programes alhora. | Cedida
 

En aquest espai, el comunicador parla amb els convidats de la tercera edat, que busquen l'amor a la televisió. L'andalús sempre ha dit que s'hi sent molt a gust en aquest tipus de programes i que no li interessava presentar altres formats de l'estil de Sálvame.

Ara, Lolita ha vist que ja es prepara per compaginar aquests projectes professionals, un fet que l'il·lusiona. Al nou espai que veurem a TVE, participaran cares com Víctor Manuel, Ana Belén, Antonio Carmona, Miguel Poveda i Ainhoa Arteta. També hi seran Soledad Jiménez, Carlos Goñi i Diego Torres.

Sobre la seva vida més personal, Juan és un home que es caracteritza per la seva discreció. Només se li coneix la relació que va mantenir amb la Lolita fa molt de temps.

Actualment, com va revelar al programa del seu amic Bertín Osborne, té parella. A més, no descarta que es pugui casar amb ella, i als seus 59 anys té al cap la idea de convertir-se en pare.