Primer pla Fabiola Martínez

Fabiola Martínez admet que l'embaràs està sent dur i que hi ha moments de tristesa

Fabiola està pendent de tot el que passa a la seva família

Fabiola Martínez és una de les cares més reconegudes de la crònica social i la veritat és que es mereix ocupar el lloc que ostenta. Ha trencat la seva relació amb Bertín Osborne, però continua mantenint contacte amb el presentador i amb les seves antigues fillastres. Una d'elles acaba de ser mare, però continua notant els efectes secundaris de l'embaràs i no esperava que fos tan dur.

Fabiola Martínez ha pogut confirmar, gràcies a la confessió de Claudia Osborne, que el procés de gestació va ser més complicat del que semblava. L'escriptora ha aprofitat la seva influència a les xarxes socials per revelar com se sent i ha estat més sincera que mai. Ha recalcat que l'experiència val la pena, però que no tot són moments alegres.

Imatge de Claudia Osborne posant amb els braços plegats i amb la ciutat de fons
Fabiola Martínez sempre està disposada a ajudar la seva família. | GTRES
 

Fabiola coneix el bebè, l'embaràs ja s'ha acabat, però els seus efectes secundaris continuen i Claudia Osborne pensava que serien diferents. Ha acceptat el repte de ser mare encantada, vol superar-se i continuar aprenent perquè és molt ambiciosa. Martínez la pot ajudar força perquè ella ha criat dos nens i tots dos tenen una educació excel·lent.

Ella ha estat pendent de la filla del seu exmarit, tot i que quan es va quedar embarassada ella ja no formava part de la família. La veneçolana s'ha retirat de manera discreta perquè no li interessa cridar l'atenció, vol que tot sigui felicitat. Ha sabut divorciar-se en la cordialitat més absoluta, per això el seu comportament està sent tan aplaudit.

▶️ Vídeo del dia

Fabiola Martínez ha llegit la reflexió de Claudia Osborne i no seria estrany que s'hi hagi posat en contacte perquè es porten de meravella. La noia ha reconegut que té problemes per dormir perquè Micaela, la petita de la família, necessita molta atenció. Estar amb ella li genera uns sentiments molt bonics, però també és cert que gasta massa energia.

Fabiola Martínez ha rebut el missatge que esperava

Fabiola està tranquil·la perquè sap que la filla de Bertín Osborne s'alegra d'haver fet el pas, no se'n penedeix per res del món. És molt sincera i no vol enganyar ningú, per això ha reconegut que el procés no és tan bonic com molts es pensen. Les seves paraules estan fent parlar molt, ja que mai no s'havia pronunciat d'una manera tan rotunda.

Fotomuntatge amb les cares de Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Fabiola Martínez té una connexió especial amb el pare dels seus fills. | CatalunyaDiari
 

«No he tingut depressió postpart, però sí que he estat molt sentimental i trista en algunes ocasions», ha explicat Claudia. «Era part del procés i era qüestió de temps que la sensibilitat marxés», escriu a les seves xarxes socials. «Cada dia estava una mica millor i, si no hagués estat així, sens dubte, hauria demanat ajuda professional».

Martínez vol el millor per als seus i l'escriptora continua formant part de la seva vida, és la germana gran dels seus dos fills. La veneçolana pot donar lliçons a qualsevol mare, ja que el seu comportament és brillant i moltes la consideren un referent. De fet, ha muntat una fundació per ajudar les famílies amb nens que tinguin necessitats especials.

Fabiola Martínez està encantada amb el nou bebè

Fabiola Martínez va ser una de les primeres a anar a l'hospital per visitar Micaela, tot i que no va fer cap comentari. Sempre atén els reporters de forma educada, mai no deixa cap pregunta sense resposta. Però aquesta vegada va ser extremadament curosa perquè sabia que la jove volia protegir el seu primer fill.

Martínez s'ha guanyat el respecte de tots, tant del públic com dels periodistes, perquè mai no ha comès cap error. Des que es va separar ha estat al marge de tot, no necessita la fama de ningú per continuar endavant. Està centrada en els seus nous projectes i continua participant en alguns programes, els que li interessen de debò.