Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos revela a Belén Esteban les seves sospites sobre les altres dones

Miguel Marcos s'assabenta de les sospites de María José Campanario

María José Campanario ha optat ara per tenir un perfil mediàtic molt més baix del que ens tenia acostumats. Tot i això, en una de les poques entrevistes que ha concedit aquests últims mesos, l'odontòloga s'ha pronunciat sense pèls a la llengua sobre temes molt personals. Especialment, sobre el seu matrimoni amb Jesulín de Ubrique.

L'ombra de faldiller sempre ha acompanyat Jesulín, pràcticament des de l'inici de la seva carrera al món de la tauromàquia. I María José Campanario no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre això a l'última entrevista que ha concedit per a la revista ¡Hola!.

Ja fa més de vint anys que Jesulín i María José estan junts i es podria afirmar que tots dos gaudeixen d'una estabilitat gairebé perfecta. N'és una prova el fet que acaben de tenir el seu tercer fill, el petit Hugo, fa només uns mesos.

María José Campanario sempre ha confiat plenament en Jesulín

L'odontòloga ha estat contundent a l'hora d'abordar la pregunta de si mai havia desconfiat del seu marit: «Mai, a la vida. Mai. No en tinc motius. No podria tenir el mínim dubte». A més, María José reconeixia que Jesulín era una persona molt lleial.

«Des de l'ungla del peu fins a l'últim pèl del cap. No conec una persona més lleial que el meu marit», declarava per a la revista abans esmentada. Així doncs, Belén i Miguel han pogut confirmar el que ja se sospitava sobre Jesulín.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario, en el seu millor moment. | Europa Press
 

María José Campanario remarca que la flama de la passió continua viva com el primer dia: «M'agraden molt els seus ulls i les seves mans. Bé, i alguna altra cosa també».

L'odontòloga també parla de com ha après molt d'ell i com li ha ensenyat a prendre's les coses sempre amb perspectiva  i a gestionar les emocions.

«M'ha ensenyat a saber tranquil·litzar-me, a no enfadar-me... Abans saltava a la mínima. Quan em toquen alguna cosa que és meva... Al seu costat he après que val la pena respirar i fer les coses amb més calma. Asserenar-te i viure la vida més a poc a poc. És que em dona tanta pau… Crec que això s'encomana una mica», comentava a la revista ¡Hola!.

Primer pla de María José Campanario somrient.
María José Campanario ha decidit allunyar-se dels mitjans. | Europa Press
 

Tot i que ella sap que Jesulín no és perfecte i que també té certs defectes. «És molt ordenat, però és un desastre per a algunes coses de la casa, però no puc dir res més. Bé, sí. Parla moltíssim i per telèfon... De vegades, li vull dir alguna cosa i no puc perquè està al telèfon», relata María José.

Hugo, la gran il·lusió del matrimoni

El petit Hugo ha suposat una gran alegria i felicitat per al matrimoni. Arribava sense ser planejat i ha aconseguit canviar completament les prioritats de María José Campanario. Des d'un primer moment, Jesulín va estar molt pendent de l'embaràs, ja que ara que s'ha allunyat del món taurí té tot el temps del món per a la seva família.

«Tenir un fill més no estava planejat, però ha estat un regal fantàstic. Quanta gent intenta tenir fills i no és possible! Ha estat una gran alegria», comentava el torero sobre l'arribada del seu fill Hugo.

Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros
La prioritat de Jesulín de Ubrique és la seva família. | GTRES
 

I és que el torero va explicar fa uns mesos com la seva família era ara mateix la seva passió i la seva prioritat més gran. «Els meus anys de glòria ja s'han acabat. A més, ja tinc 48 anys dels quals 33 m'he dedicat als toros», relatava Jesulín en una entrevista.

La seva filla Julia s'ha convertit en tota una influencer de referència dins del món d'Instagram, on comparteix amb els seus més de 230k seguidors el seu dia a dia. Sobre això, María José Campanario opina que li sembla perfecte i que sempre que no faci mal a ningú estarà feliç.