Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón aconsegueix entrar a casa i descobreix unes fotos que la deixen en xoc

Ana María Aldón es queda atònita després de veure unes fotos que estaven ocultes

Ana María Aldón es trobava aquest dimecres amb una estampa a la casa d'una de les seves cunyades que mereix un guió cinematogràfic. La dissenyadora de Sanlúcar no s'ho creia quan comprovava que Sálvame tornava a fer de les seves en un dels directes més surrealistes que es recorden en molt de temps.

Ana María és conscient que Sálvame busca la mínima oportunitat per sorprendre els espectadors. Especialment, en els darrers temps en què les audiències li han donat l'esquena i s'han de reinventar o morir.

Però el que ha passat aquest dimecres a l'inici de Sálvame passarà a les memòries de la història del programa de Mediaset. I tot després que Jorge Javier Vázquez, que tornava aquesta setmana després de les vacances, deixés el plató de Telecincoper fer una missió que finalment ha pogut dur a terme.

Ana María Aldón veu les fotografies del saló i es queda atònita

El cas és que l'objectiu que li havia encarregat el director del programa, David Valldeperas, no era cap altre que anar a la residència de Conchi Ortega. Hi havia d'anar per sorprendre-la en directe i xerrar amb ella durant uns minuts sobre totes les polèmiques que afecten el seu germà des que està en crisi amb Ana María Aldón.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón s'ha quedat a quadres després de veure les fotos | Telecinco

La veritat és que Jorge Javier va entrar amb tot i trucava a la porta de la casa de Conchi Ortega davant la seva sorpresa. Tot i això, la dona el convidava a passar després de fer-li dos afectuosos petons.

Dins l'habitatge de la germana d'Ortega Cano, també hi havia el reporter de Sálvame, Sergi Ferré, que estava fent un reportatge per a l'espai amb declaracions de la cunyada d'Ana María Aldón.

El cas és que Jorge Javier, sense pensar-s'ho dues vegades, s'endinsava a la intimitat de la llar de Conchi. I és clar, no va perdre detall de tot allò que es va trobar a les diferents habitacions de la cunyada de la dissenyadora.

Jorge Javier entra amb tot a casa de Conchi Ortega

Una de les estades que més li cridava l'atenció al presentador de Sálvame era el saló, ple de retrats de la família Ortega Cano. Tot i això, en cap d'elles es podia veure el matrimoni que travessa una crisi que pot derivar en separació més aviat que tard.

Imatge de Conchi Ortega Cano asseguda dins d'un cotxe atenent als periodistes
La germana d'Ortega Cano ha protagonitzat un dels directes més espontanis de Sálvame | GTRES

A Jorge Javier li sorprenia positivament que el saló estigués ple de fotos familiars i així li ho feia saber a Conchi. Sense més dilació, tots dos van acabar a la cuina durant una bona estona. Però la protagonista de la tarda no parava de dir-li al càmera del programa que deixés de gravar de manera insistent.

▶️ Vídeo del dia

Els familiars de la germana del torero esclaten contra Sálvame

El cas és que Conchi Ortega es va atabalar massa en veure l'embolic que li va preparar Sálvame. I malgrat xerrar durant uns minuts amb una tassa de te i unes pastes que li va portar Jorge Javier, la germana d'Ortega Cano estava molt nerviosa.

Fotomuntatge de José Ortega Cano, la seva germana Conchi Ortega Cano i la seva dona Ana María Aldón
Conchi, la germana de José Ortega Cano, va ser la protagonista del dia | CatalunyaDiari

No parava de rebre trucades dels seus familiars, entre d'altres, de la seva germana Mari Carmen, qui estava indignada amb la bona rebuda a Jorge després de tot el que ha criticat Ortega al seu espai.

Jorge Javier, que no va voler fer més llenya de la situació viscuda en ple directe, va ser benèvol amb la seva amfitriona. I és que va abandonar la casa minuts després, però no sense abans protagonitzar diversos moments que van provocar les rialles dels espectadors de Sálvame.