Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.

Ana María Aldón no vol tornar amb Ortega Cano i la família destapa la veritat

Ana María Aldón ha descobert que és una dona independent i brillant

Ana María Aldón és coneguda per ser la dona de José Ortega Cano, però és molt més que el complement d'un torero. Ha estudiat disseny i treballa com a col·laboradora a 'Viva la Vida', així que entén perfectament com funciona l'espectacle.

Els directors de 'Sálvame' li van proposar crear una col·lecció per a la 'Sálvame Fashion Week' i ella va acceptar encantada. Així, Ana María Aldón va instal·lar el seu taller de costura en un hotel on normalment es queden els convidats de Telecinco que viuen fora de Madrid.

Ara, la periodista Lydia Lozano ha revelat que l'andalusa hi ha passat diverses nits i que no ha dormit amb Ortega Cano. És normal, ja que havia de cosir molts vestits i no podia perdre el temps, però hi ha una cosa que el públic desconeix.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
Ana María Aldón hauria dormit lluny de José Ortega Cano | Mediaset

Ana María, segons ha explicat Lydia Lozano, després d'acabar la 'Sálvame Fashion Week' va tornar al seu hotel perquè no volia tornar amb Ortega.

Terelu Campos també era coneixedora d'aquesta informació, però no la va fer pública per deferència la nova companya. La dissenyadora es va retrobar amb el seu marit l'endemà al matí, però l'especulació ja és a sobre de la taula.

Ana María va confessar fa unes setmanes que estava travessant una petita crisi matrimonial, encara que ella preferia no fer servir aquesta paraula. En concret, va revelar que no se sentia còmoda perquè volia fer més coses amb Ortega Cano i aquest portava una vida massa tranquil·la.

Des de llavors tothom pensava que els problemes s'havien solucionat, però és possible que quedin molts comptes pendents. Recentment, Aldón ha rebut un missatge de Gloria Camila, la filla del seu marit, que possiblement no és del seu gust.

La tertuliana de 'Ya son las ocho' ha avivat els rumors en assegurar que la trobada entre l'andalusa i José Ortega Cano va ser freda. El torero va anar a visitar-la al plató de la 'Sálvame Fashion Week' i li va donar un ram de roses, però per a molts no n'hi ha prou.

Ana María Aldón s'amaga per no fer mal

Ana María Aldón va arribar al món del cor fa relativament poc, però ja té molta experiència i sap quines situacions cal evitar. Per a ella, el més important és protegir el seu marit, per això no ha explicat que han estat separats durant un temps. Com que havia de lliurar una col·lecció de roba, va decidir quedar-se a dormir al taller per complir els terminis de lliurament.

Primer pla Ana María Aldón
Ana María Aldón ha triomfat com a dissenyadora | Telecinco

Aldón és conscient que la informació que ha tret Lydia Lozano ha servit perquè el públic torni a parlar d'una crisi matrimonial. «Em va estranyar que Terelu li preguntés sobre què li havia dit Ortega a casa i ella va dir: 'L'endemà'. Em crida molt l'atenció que el dia de la gala no se n'anés a dormir a casa», va començar dient la periodista.

«Ella ha tingut el taller a l'Hotel de Chelo i hi ha dies que s'ha quedat a dormir perquè ha tingut molta feina. Però a la nit estàs desitjant agafar la dutxa, el llit i la tassa d'esmorzar». Aquestes declaracions no han estat les úniques, hi ha més col·laboradors que posseeixen les mateixes dades que Lydia.

Ana María Aldón té nous problemes

Ana María ha rebut una nova oferta: fer els vestits de les convidades al casament de Kike Calleja, el reporter més famós de Telecinco. La tertuliana Marta López assegura que Aldón ha acceptat, però amb una condició: quedar-se a l'hotel. Segons Marta, no volia tornar a la casa que comparteix amb José Ortega Cano i preferiria seguir al taller.

Gloria Camila no ha ajudat a resoldre els rumors, ja que ha confessat la veritat i el públic ja ha començat a parlar. Pensa que els vestits que fa la seva madrastra són per a «persones grans», crítica que ha estat enlletgida pels col·laboradors de 'Sálvame'. Creuen que si el matrimoni funcionés bé Gloria seria més mesurada per evitar les especulacions.