Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila, enxampada amb l'home més buscat en perdre a una persona especial

Gloria ha viatjat a Chipiona per reunir-se amb la família

Gloria Camila està passant un moment delicat perquè acaba de rebre una mala notícia i els periodistes han fet saltar les alarmes. És presidenta de l'Associació Cultural RJ La Más Grande, per això ha organitzat un esdeveniment per homenatjar Rocío Jurado.

És el dia internacional de la cantant i els seus éssers estimats es reuneixen a Chipiona per celebrar una missa molt emotiva.

Gloria Camila ha acudit a l'acte de la mà de José Ortega Cano, però sense la companyia de la seva persona més especial: Rocío Flores. Totes dues estan molt unides, encara que per motius que es desconeixen la filla d'Antonio David no s'ha pogut traslladar a Chipiona. Sí que ho ha fet el seu germà, David Flores Carrasco, l'home més buscat del moment.

Gloria Camila i David Flores Carrasco a l'homenatge de Rocío Jurado
Gloria Camila abraça David Flores.   | GTRES

Gloria ha estat enxampada al costat de David Flores, a qui no ha dubtat a abraçar perquè sap que és una persona extremadament sensible. El jove sol emocionar-se en els homenatges de Jurado, per això la colombiana n'ha estat pendent en tot moment.

Rocío Flores ha estat la gran absent, però els Mohedano no l'han trobada a faltar perquè David ha acudit al seu lloc.

Gloria va mantenir una relació sentimental amb Kiko Jiménez, actual col·laborador de 'Sálvame', i cada vegada es coneixen més secrets.

El tertulià assegura que entre ella i la jove Rocío hi havia gelosia i que mai no han tingut una relació tan bona com deixaven veure. L'últim desvergonyiment de la filla d'Antonio David no ha fet més que alimentar aquesta teoria tan perjudicial per a la família.

Gloria Camila no ha entrat en nous conflictes amb el seu exnòvio, per això prefereix girar full i no donar resposta als nous atacs. Kiko Jiménez ha insinuat que entre la tertuliana de 'Ya son las ocho' i l'ex d'Olga Moreno hi havia un contacte massa estret. Suposadament van viure junts un temps i pels passadissos de Telecinco circulaven tota mena de rumors.

Gloria Camila ha reunit els seus familiars

Gloria ha celebrat el Dia Internacional de Rocío Jurado amb magnificència i ha avisat els familiars de la cantant. Molts, com ara José Antonio Rodríguez, no tenen bona relació amb Rociíto i la seva presència genera polèmica. Però la colombiana no vol problemes en un moment tan especial, per això no ha vetat cap cara coneguda.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Gloria Camila.
Gloria Camila podria haver-se distanciat de Rocío Flores.   | CatalunyaDiari

Gloria Camila ha organitzat l'esdeveniment perquè és presidenta de l'associació, però sempre ha comptat amb l'opinió de la seva família. No vol ofendre ningú, per això té molt de compte a l'hora de parlar de certs temes. Tot i això, és possible que hagi molestat Rocío Flores, per això la influencer s'ha absentat d'un esdeveniment tan important.

David Flores Carrasco ha ocupat el lloc de la seva germana i ha esdevingut el centre de totes les mirades. Des que Rociíto en va parlar al documental 'Contar la verdad para seguir viva' molts periodistes segueixen els seus passos de prop. Però el jove no vol parlar amb ningú, és molt responsable i l'únic que vol és que no hi hagi guerres innecessàries.

Gloria Camila ha emocionat els seus

Gloria ha protagonitzat alguns enrenous en el passat, però fa un temps que treballa a Telecinco i ha canviat d'actitud.

Ha acceptat ser reportera de 'Ya son las ocho' i cada cop entén més el paper dels periodistes, per això s'ha convertit en un rostre amable. Contesta les preguntes que li fan, tot i que intenta ser prudent per no alimentar les polèmiques que hi ha damunt la taula.

Rosa Benito també ha parlat amb els reporters abans d'assistir a l'esdeveniment de la seva cunyada Rocío. Diversos testimonis l'han vist plorar, ja que segueix sentint-se molt sola des que la Més Gran va marxar per sempre. «La recordem cada dia, però aquest és el seu dia», ha comentat Rosa tot just posar un peu a Chipiona, terra de la cantant.