Primer pla d'Aurah Ruiz plorant

Aurah Ruiz es trenca en desvelar l'estranya malaltia del seu fill

La influencer Aurah Ruiz passa per un moment difícil

Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez s'ha emportat un nou ensurt amb Nyan, el seu nadó. I és que el nen es troba novament internat a l'hospital.

La canària no ha volgut explicar el motiu pel qual Nyan ha hagut de rebre atenció mèdica, però confia que el seu nen sortirà molt aviat.

«¿Us sona? Doncs això mateix. Ánims, amor meu, si vas poder amb tot, amb això encara més. T'estimem», ha compartit amb els seus seguidors.

Aurah Ruiz plora a Telecinco
Aurah Ruiz es dedica completament a Nyan | MEDIASET

Però també ha volgut calmar els ànims i deixava clar que el petit es troba estable. «Estem veient la televisió», compartia Aurah Ruiz amb una imatge del seu fill somrient.

Aurah ha intentat mantenir-se optimista en tot moment, de manera que veure que el nen va millorant li ha donat forces.

Fa temps que la influencer decidia parlar obertament sobre la malaltia del seu fill.

Aurah a l'hospital
Aurah amb la mirada trista a l'hospital | INSTAGRAM

Una malaltia que, segons explicava ella mateixa, té base genètica. «Tant Jesé com jo tenim el mateix gen mutat. El nen ha heretat aquest gen però el seu cos no respon», explicava.

«Genèticament Jesé i jo no som compatibles, els metges ens van arribar a dir que si érem família».

La lluita d'Aurah Ruíz per salvar Nyan

Pel que sembla, la malaltia del petit «és molt més complexa, molt més greu. Una malaltia sense cura que viu i viurà sempre amb nosaltres». De fet, en una ocasió Aurah Ruiz mostrava la curiosa manera com alimentava el seu fill.

«Us preguntareu que per què he de fer això. Ho faig perquè si no ho fes entraria en coma i podria morir», manifestava. Això, mentre se la veia alimentar el seu nen per la panxa amb una xeringa de plàstic.

Aurah Ruiz amb Jesé Rodríguez fent-se un petó
Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez han recuperat la seva relació i volen casar-se.   | GTRES

I és que la canària mai no ha dubtat a mostrar la realitat de la malaltia de Nyan. Ja des del moment del part les informacions no eren gens encoratjadores i és que els metges van arribar a pensar que el nounat no tiraria endavant.

A més, Aurah Ruiz no comptava amb el suport de la seva parella, Jesé Rodríguez, amb qui ha tingut moltes anades i vingudes.

«El nadó va estar més de dos mesos a la incubadora i afortunadament va tirar endavant encara que amb unes seqüeles molt fortes com patir hipoglucèmies».

Aurah Ruiz amb Jesé Rodríguez
Aurah Ruiz i Jesé volen formar una família.   | GTRES

Després de passar mesos a l'hospital matern de Las Palmas, l'estrella de realities decidia provar sort al Regne Unit per buscar algun tractament alternatiu.

«Vaig passar la pitjor nit de la meva vida, gairebé m'el maten», es lamentava en recordar aquests terribles moments.

Just per això, decidien tornar a Gran Canària, on van aconseguir estabilitzar el nen i va continuar buscant altres opinions, aquesta vegada a l'Hospital La Paz de Madrid.

A més, Aurah Ruiz reconeixia que l'únic motiu perquè es decidia a compartir aquest costat tan personal era l'absència de Jesé.

Aurah Ruiz somrient
Aurah Ruiz passa pel seu millor moment personal.   | GTRES

«Em vaig començar a assabentar que venia a l'illa però no venia a visitar el nen i em vaig emprenyar molt».

Per sort, la parella ja ha solucionat els seus problemes i ara gaudeixen d'una de les seves millors etapes fins ara.

De fet, fa molt poc la parella anunciava amb tots els luxes que s'havien compromès.

«Sí, vull. Aquestes dues paraules han estat la resposta a la pregunta que més he pensat a la meva vida i la teva resposta és el començament de tot», compartia Jesé emocionat a les xarxes socials.

«Ja tenia moltes ganes de fer saber al món sencer que l'amor de la meva vida vol estar al meu costat, per sempre, que ja no serem ella o jo, ben aviat serem 'nosaltres'».