Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera sap que la relació és impossible i marxa per protegir-se

Carlota Corredera té problemes que està intentant solucionar

Carlota Corredera va abandonar el programa 'Sálvame' per la porta gran perquè els seus companys reconeixen que sense la seva ajuda res no hauria estat possible.

Suposadament la decisió la va prendre ella, ja que estava il·lusionada amb un nou projecte que era necessari per a la seva trajectòria. No obstant, el portal Informalia assegura que tot és mentida: que la presentadora no se'n va anar, la van fer fora els seus caps.

Carlota Corredera ha hagut de fugir del focus mediàtic perquè cada cop havia de resoldre més conflictes i les seves forces estaven flaquejant. No ha estat mai una cara massa estimada, però la situació va empitjorar quan li va donar la mà a la seva companya Rocío Carrasco.

Des de llavors les xarxes van cremar en contra i la van convertir en un rival a abatre fins que van aconseguir el que buscaven.

Carlota Corredera amb un vel de núvia
Carlota Corredera ha de resoldre una situació delicada.   | GTRES

Carlota ja no forma part de la família de Telecinco i el pitjor de tot plegat és que la seva relació amb la cadena és impossible. Segons les dades publicades a Informalia, els seus responsables consideren que ja no pot aportar res més, per això no tornarà mai.

Suposadament van aprofitar l'escàndol de la Operación Deluxe per prescindir dels seus serveis i no tenen intenció de tornar a comptar amb ella.

Carlota Corredera va abandonar la petita pantalla, igual que ho van fer els directors de 'Sálvame', però amb una gran diferència. David Valldeperas i Alberto Díaz han recuperat la seva feina i la gallega segueix de braços plegats, encara que està aprofitant el temps.

S'ha posat en mans dels millors professionals per solucionar els problemes mentals abans que els problemes siguin més greus.

Corredera ha escapat de la pressió mediàtica i s'ha refugiat a la seva família, sobretot al seu marit Carlos Maza. Aquest darrer segueix treballant a La Fábrica de la Tele, productora que s'encarrega de 'Sálvame', com a operari de càmera. Ell no té cap conflicte amb els responsables de l'empresa i tot fa pensar que mantindrà el càrrec fins al final.

Carlota Corredera ha amagat la veritat

Carlota és una professional de primer nivell, independentment dels sentiments que generi al públic. Per això tothom la va creure quan va assegurar que era ella la que volia marxar de Telecinco, encara que les mentides no duren per sempre.

El portal Informalia assegura que són els propietaris de la cadena els que van decidir acabar amb la seva carrera i que no hi ha cap projecte a sobre de la taula.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlota Corredera rep el suport del seu marit Carlos.   | GTRES

«A Mediaset ja no la volen, feia temps que volien desfer-se d'ella i no sabien com, per a ells ja estava cremada. Van aprofitar que treien els directors pel cas Deluxe per treure-la a ella també. Però, com podeu veure, ells han tornat i ella segueix desapareguda i sense projecte», comenta un testimoni al mitjà anterior.

Corredera suposadament havia deixat 'Sálvame' per centrar-se en un nou programa on exerciria de presentadora i directora. Potser va ser un rumor que va difondre La Fábrica de la Tele per fer-li un últim favor i que la seva imatge no es veiés malmesa.

Sigui com sigui, la periodista vol descansar i s'ha pres unes vacances merescudes perquè els últims temps han estat durs.

Carlota Corredera podria estar en crisi

Carlota, segons ha sortit publicat, està nerviosa perquè sap que el seu futur laboral no és tan bo com ha donat a entendre. «Està aclaparada i en crisi perquè no veu gaire clar això de nous formats. Comença a dubtar del seu futur i comença a pensar altres sortides professionals on acollir-se», declaren a Informalia.

La gallega té clar que l'única cosa que necessita ara és protegir-se dels seus enemics per aconseguir que la seva imatge millori. Per aquest motiu gairebé no participa en actes públics i no ha concedit entrevistes a cap revista. Sap que el més intel·ligent és mantenir un perfil baix fins que passi la tempesta, després donarà les explicacions pertinents.