Fotomuntatge d'Asraf Beno i Chabelita

Isa Pantoja i Asraf Beno, en perill per la baralla que ho dinamita tot

Chabelita haurà de donar explicacions sobre un fet sorprenent

Isa Pantoja s'ha convertit en una de les cares més amables de la seva família, ja que sempre dona la cara i dona explicacions lògiques.

La seva mare està de gira a Amèrica, i els rumors cada vegada són més forts, però ella es nega a fer saltar les alarmes. El programa 'Socialité' ha parlat amb un testimoni que ha fet unes declaracions esgarrifoses, però cal mantenir la calma.

Chabelita ha descobert que la cupletista suposadament ha tingut una discussió molt forta amb el seu germà. I, per si aquesta notícia fos poc, la premsa espanyola assegura que la cantant està completament aïllada i que és impossible parlar amb ella. Ha triomfat a Xile, país que ha triat per tornar als escenaris, però hi ha molts assumptes a l'aire.

Primer pla d'Isa Pantoja
Chabelita està preocupada per la seva mare, Isabel Pantoja | Instagram

Isa treballa com a col·laboradora a Telecinco, així que haurà d'opinar sobre el que està passant, i la seva estabilitat està en perill.

Al seu nòvio, Asraf Beno, li ha passat el mateix, ja que ell exerceix de tertulià al programa 'Viva la vida' i sempre respon a les preguntes d'Emma García. Després de la informació de 'Socialité', haurà d'analitzar la presumpta bronca entre Agustín i Isabel.

Asraf ha patit molt males passades per part de la família Pantoja, però no parla des de la rancúnia perquè no vol ofendre la seva nòvia. Pensa que és un clan particular i respecta que hi ha certes normes que a ell li semblen força estranyes. Uns parlen malament dels altres, però al final sempre s'ajuden perquè estan units per una cosa: l'interès mediàtic.

Isa Pantoja està convençuda que la seva mare no vol cridar l'atenció. De fet, els agents de seguretat de la cupletista són molt estrictes.

«Les mesures són extremes, perquè hi havia ordres de no fer fotos de la cantant», explica el reporter Omar Sánchez. «La intenció és demanar a tothom que faci una foto a Isabel», revela a 'Socialité'.

Isa Pantoja està preocupada pel que ha passat

Isa prefereix guardar silenci, encara que vol deixar clar que hi ha notícies que no es corresponen amb la realitat. Els enemics de la vídua de Paquirri l'han acusat de regalar les entrades dels concerts de la gira que està fent per Amèrica, i que per això ha tingut èxit.

Tot i això, fonts de total solvència han parlat amb el diari 'La Razón' i han desmentit aquests rumors.

Fotomuntatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja
Isa Pantoja té el suport d'Asraf Beno, el seu nòvio | GTRES

José Antunz, productor dels espectacles de Pantoja, assegura que els concerts s'han gestionat de la manera més neta possible.

«Per més que diguin, no es regala res. Els artistes tenen dret a un nombre d'entrades restringides que reparteixen com volen. Els clubs de fans les compren i les distribueixen entre els socis, però aquest sistema de venda es fa servir amb Isabel i amb tots els artistes que actuen».

Asraf Beno haurà de donar explicacions, i aviat se li podria acabar la pau mediàtica, ja que s'han explicat moltes mentides. El model és una persona bastant just i sap que la seva nòvia està preocupada, per això explicarà la veritat. No té bona relació amb la cupletista, però sés molt sincer i ha donat la cara per la seva gent quan ha calgut.

Isa Pantoja ha apostat per Asraf Beno

Isa ha tingut molts conflictes amb Asraf Beno, però finalment han demostrat que estan fets l'un per a l'altre. A la seva família tothom té enfrontaments, i és possible que els últims a discutir hagin estat Isabel i Agustín. Els germans Pantoja són al punt de mira, tot i que és pràcticament impossible fer-los fotos.

Nuria Marín, presentadora substituta de 'Socialité', ha revelat que la cupletista no està gaudint la gira a Amèrica. Té por que la premsa informi més del compte, així que es limita a cantar i a tancar-se a l'hotel, on no hi pot entrar cap paparazzi. De fet, ja hi ha hagut un conflicte amb una clienta que ha intentat filtrar una fotografia de la cantant.