Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco i el plor que confirma el nou problema de salut

David Flores Carrasco podria estar preocupat per algú especial

David Flores Carrasco ha tornat al centre de la polèmica després de l'última intervenció d'Olga Moreno a Telecinco, al programa 'Déjate Querer'.

L'empresària ha confessat que la seva mare té un problema de salut força delicat, per això està tan afectada. Aquesta última ha exercit d'àvia amb el fill de Rociíto, així que no seria estrany que el jove també estigués preocupat.

David Flores Carrasco ha vist que Olga s'ha desfet en llàgrimes al parlar de la seva progenitora, però no ha ofert gaires dades.

Toñi Moreno, presentadora de 'Déjate Querer', ha intentat consolar-la, encara que ha tingut molts problemes per fer les seves preguntes. La revista Lecturas assegura que Moreno ha posat molts impediments per participar a l'esmentat espai.

Captura de David Flores Carrasco fent un petó a la mare d'Olga Moreno.
David Flores Carrasco adora la seva segona àvia.  | Instagram (@oleyamenbyolgamoreno)

David Flores ha descobert que la seva antiga àvia està malalta, per això l'exdona d'Antonio David està tan desolada.

«Sento venir així, semblarà que estic sempre plorant, però és que la meva mare és el que fa més mal del món», ha explicat. No ha aclarit els rumors perquè vol protegir la seva família, encara que ha reconegut que necessita afecte més que mai.

David Flores tenia una relació estupenda amb la guanyadora de 'Supervivientes 2021', però els últims mesos han estat força delicats.

Olga va concedir una entrevista a Semana i va parlar d'Antonio David, cosa que els fills d'aquest no van rebre gaire bé. Tot fa pensar que hi ha molt de patiment en joc, malgrat que tots són prudents perquè no volen avivar cap guerra.

L'ex d'Antonio David ha deixat clar que havia arribat el seu moment i que no consentiria més mentides ni més injustícies.

Quan aconsegueixi que la seva mare remunti se centrarà en ella mateixa perquè sempre ha estat pendent de les necessitats dels altres. «Sempre m'he preocupat més per l'estat dels altres i res per mi».

David Flores Carrasco coneix tots els problemes

David Flores té un comportament excel·lent, s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor i mai no ha comès cap error. Ha estat a l'ombra fins que Rociíto n'ha parlat al documental 'Contar la verdad para seguir viva'. Encara hi ha molta gent que retreu a Carrasco que no tingui relació amb el jove, ja que és una persona extraordinària.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.
David Flores Carrasco té una nul·la relació amb la seva mare Rocío Carrasco.  | CatalunyaDiari

David és conscient dels conflictes que hi ha a la seva família, però mai no ha entrat i ha fet tot el possible per evitar-los. Segons ha sortit publicat, va interposar una denúncia contra els pares per un tema relacionat amb la pensió d'aliments que ha de rebre. Suposadament va acceptar oblidar-se del tema si Rocío i Antonio David deixaven de lluitar als platós.

Olga Moreno també ha format part de la guerra, però el més greu és que el conflicte ha acabat perjudicant les seves germanes. Una ha usat les xarxes socials per carregar contra la filla de Rocío Jurado i contra Telecinco.

L'empresària ha intentat que no seguís per aquest camí, però no ho ha aconseguit. «L'he hagut de demanar per activa i per passiva, jo no vull això perquè no sóc així», ha comentat a 'Déjate Querer'.

David Flores Carrasco està orgullós d'Olga

David Flores considera Olga una segona mare, així que la mare és com si fos la seva àvia. Han viscut molts moments junts i és una persona molt afectuosa, per això es guanya el cor del seu entorn. L'andalusa ha reconegut que estava nerviosa i preocupada pels nous problemes de salut que hi havia a la família.

David es queda al marge de qualsevol escàndol, l'únic que fa és protegir els seus i donar amor a tothom que ho necessita. La premsa en parla molt bé i alguns periodistes, com María Patiño, el consideren víctima de tot el que està passant.