Fotomuntatge de Tamara Falcó i Isabel Preysler

Tamara Falcó confirma a Isabel Preysler que serà àvia molt aviat

Tamara Falcó ha aclarit els rumors sobre el seu embaràs

Tamara Falcó ha fet front a nous rumors que tenen a veure amb la seva relació. I és que una imatge que la marquesa de Griñón compartia a les xarxes socials feia saltar totes les alarmes sobre un possible embaràs.

En aquesta, Falcó apareixia lluint un dels vestits que ha dissenyat en exclusiva per a la firma 'Pedro del Hierro'. I és que les corbes que apareixia lluint la filla d'Isabel Preysler no passaven desapercebudes a cap dels seus seguidors.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó ha aclarit els rumors sobre el seu embaràs | GTRES

«Molt maca. Estàs agafant pes? Estaves molt prima, es nota de seguida! Sense ànim d'ofendre, eh?», «No t'afavoreix, t'eixampla moltíssim», són alguns dels missatges que li han deixat. «És veritat, sembla que està embarassada», escrivien en la mateixa línia.

Arran d'aquest comentari, a Falcó li ha tocat explicar-se i ho ha fet desmentint els rumors. «Quan hi ha amor, respecte i afecte vas fent saltets en la relació i cada salt que pegues veus que la relació es referma més», assenyalava.

I és que malgrat les diferències que hi ha entre tots dos, queda clar que es complementen a la perfecció. «Jo vaig a la seva discoteca i ell ve a missa amb mi», deia Tamara sobre això.

Tamara Falcó, feliç amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó i el seu noi, Íñigo Onieva, segueixen amb la relació aliens a les crítiques | GTRES

Fa temps que la parella s'ha endinsat a l'aventura de la convivència, que sol ser una prova de foc en tota relació. I sembla que molt aviat es mudaran a la casa que va comprar l'ara marquesa de Griñón fa un any, valorat ni més ni menys que un milió i mig d'euros.

D'altra banda, Alejandra Onieva, germana d'Iñigo, també s'ha animat a pronunciar-se sobre l'última polèmica. «És que els rumors és igual el que passi que sempre hi haurà rumors, són rumors», sostenia l'actriu. «Jo feliços per ells, ja fa temps que estan junts. Molt estables, han superat molts rumors absurds», afegia.

Tamara Falcó parla sobre el seu embaràs

Fa poc, la mateixa Tamara oferia detalls sobre com havia començat la seva relació amb Iñigo. I és que al principi sentia que no tenia res en comú amb el seu xicot. «Si fes cas a com va sortir la meva primera cita no el torno a veure i mira on som», admetia.

«No teníem res a veure», reconeixia. De fet, sembla que es va adonar que era l'home de la seva vida després d'anar a un esdeveniment amb un nen malalt de càncer a qui li quedaven dues setmanes de vida.

Tamara Falcó amb la seva mare i la seva germana a la seva festa d'aniversari
Posat de Tamara Falcó amb els seus amics en el seu 40 aniversari | GTRES

«Em va dir 'que no se't noti res. Hi ets perquè s'ho passi bé'», referint-se a l'últim desig del nen. «Em va servir i vaig dir 'mira!' hi ha una mica de tot aquest perfil de 'discotequer' que em serveix'», recordava entre rialles.

Fa només unes setmanes, la parelleta viatjava a les Filipines, un destí molt romàntic i carregat de significat per a la filla d'Isabel Preysler.

«Sopar en una platja deserta d'Amanpulo amb menjar deliciós i música en directe. Una postal i un record per a tota la vida», compartia a les seves xarxes socials.

Tamara Falcó i la seva parella Iñigo Onieva
Tamara Falcó amb el seu xicot, Iñigo Onieva | GTRES

Així, sembla que la seva relació cada cop està més consolidada i fins i tot podrien plantejar-se passar per l'altar abans del que s'esperava. «És una sort trobar algú amb qui et diverteixes i que, a més a més, comparteix amb tu els mateixos valors familiars», assegurava Falcó.

«Jo soc tradicional per a això i crec que Íñigo es moriria del riure si els ho demanés jo. Em faria il·lusió que li passés a ell». A més, sembla que té molt clar com seria el casament de somni: «M'he plantejat dissenyar el meu vestit de núvia».