Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac té una reunió després de confirmar-se la notícia del seu primer nadó

Fidel Albiac i la seva dona han signat un contracte important

Fidel Albiac té a l'esquena un exèrcit de periodistes disposats a esbrinar tots els seus secrets, ja que és un personatge força atractiu.

Des que la seva dona Rociíto va aterrar a Telecinco hi ha una notícia que cada cop ha sonat més forta: el primer fill de la parella. Suposadament, la reina del feminisme volia tornar a ser mare, rumor que ella mateixa ha alimentat més d'una vegada.

Fidel Albiac acostuma a acompanyar Rocío, però sempre és en un segon pla perquè vol que el seu anonimat romangui intacte. L'hereva de la cantant va revelar l'estiu passat que tenia alguna cosa per explicar: un canvi que marcaria un abans i un després.

Hi va haver qui va pensar que faria públic el seu embaràs, però no va ser així: va revelar que seria la defensora de l'audiència de 'Sálvame'.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Fidel Albiac derrota els seus enemics   | GTRES

Fidel va guardar silenci i en cap moment es va pronunciar sobre això, així que ha estat el pas del temps qui ha confirmat les sospites. El matrimoni no està esperant cap bebè, es troben millor que mai, encara que de moment no ampliaran la família. Era tot un rumor generat per l'expectació que produeixen els moviments de Rociíto.

Fidel Albiac n'és conscient, que té una relació amb una de les persones més famoses del país, per això és discret i no parla amb cap periodista. Ha rebut moltes crítiques, però el seu comportament ha demostrat que l'únic que vol és el bé de la seva dona. Per això ha fet tot el possible per concertar una reunió que ha arribat a bon port.

Albiac, segons informa la periodista Isabel Rábago a EsDiario, ha citat al seu domicili particular tres persones molt importants. A l'Alcalde de Chipiona, Luis Mario Aparcero, a la secretària de l'Ajuntament, Leonor Hidalgo, i al regidor de Turisme. Junts, sota la supervisió de Rociito, han arribat a un acord per obrir el museu de Rocío Jurado el proper 1 de juliol.

Fidel Albiac ha superat els seus problemes

Fidel ha patit molt perquè Antonio David Flores el va convertir en un autèntic malvat, però actualment gran part del públic està al seu costat. Rocío Carrasco ha assegurat que és una de les poques persones en qui pot confiar, ja que mai no l'ha fallada.

El matrimoni ha deixat de banda els seus detractors i han pensat que el millor és no donar pàbul a certs atacs.

Rocío Carrasco parlant en públic.
Fidel Albiac ha ajudat Rocío a fer realitat el seu somni   | Telecinco

Albiac s'ha centrat a complir el somni de la seva dona i no ha gastat ni un minut a desmentir els rumors d'embaràs. El temps ha confirmat que tot eren sospites, encara que és cert que ells mateixos van alimentar certes teories. Rocío va anunciar que treballaria a 'Sálvame' i que tenia alguna cosa per explicar, deixant oberta la porta de l'especulació.

L'advocat gaudia d'una connexió fantàstica amb la sogra Rocío Jurado, així que és normal que ell també formi part del projecte.

La col·laboradora Isabel Rábago pensa que és normal que s'hagin reunit en un domicili privat, ja que és un tema que genera massa interès. No seria la primera vegada que la parella pateix algun boicot per algú proper, per això ja no confien en ningú.

Fidel Albiac recupera la il·lusió: «És feliç»

Fidel ha estat preocupat perquè es va adonar que Rociíto s'estava apagant i no sabia com ajudar. Carrasco ha esdevingut una icona per a moltes dones i això li ha donat força per avançar. Des que va morir Rocío Jurado volia obrir un museu per honrar la memòria de la cantant i el somni s'ha fet realitat.

L'alcalde de Chipiona, ciutat que albergarà aquest centre, ha parlat amb la premsa per aclarir que el procés ha estat transparent. «Rocío és feliç de veure finalment el museu de la seva mare que no ha vist la llum», ha declarat. Albiac es va reunir amb ell i pensa que tot està en ordre, per això ha donat llum verda al projecte.