Ana Milán, visiblement dolguda a 'Masterchef Celebrity'

Ana Milán es trenca per la mort del seu gran amic

Ana Milán ha mostrat el seu dolor a les xarxes

Ana Milán és una de les actrius més carismàtiques i estimades del nostre país i avui està atravessant un mal moment personal. El motiu és que ha conegut la notícia de la mort d'una persona a qui ella tenia un gran afecte. Ens estem referint a Juan Diego, que ha mort als 79 anys a conseqüència d'una greu malaltia contra la qual ja portava temps lluitant.

L'alacantina s'ha quedat commocionada per aquesta pèrdua i ara sent un gran dolor. Dolor que ha compartit amb els seus seguidors a través de les seves xarxes socials.

Primer pla de Juan Diego.
Ana Milán plora pel que li ha succeït a Juan Diego. | GTRES

Ana Milán, trencada per la mort de Juan Diego

La intèrpret acaba de conèixer, fa un moment, que el sevillà ha mort aquesta matinada. Ho ha fet a la Clínica Zarzuela de Madrid, on feia diversos dies que estava ingressat.

Aquesta tràgica notícia ha causat una gran commoció al món del cinema, la televisió i el teatre del nostre país. I és que el difunt ha sigut un dels millors actors del panorama estatal. Però a més, era una persona que es feia estimar entre els seus companys.

Per aquest motiu, Milán, es troba dessolada, ja que li tenia una gran estima a l'actor. I així ho ha fet saber a través d'un missatge que ha publicat al seu compte de Twitter. Exactament ha escrit: «No m'oblidaré mai de tu, amic».

Afegint: «I aquella nit a Màlaga me la guardo a la caixa del tresor. Descansa en pau». Paraules que ha acompanyat amb una emoticona emocionada.

Aquest missatge escrit per Milán ha estat respost per David Summers, líder del grup Homes G. Ha dit: «Actor gegantí, quina gran pèrdua!». I ella ha contestat: «I aquesta veu....».

De la mateixa manera, molts seguidors i seguidores de l'actriu han volgut sumar-se a les condolences i ha rebut molts ànims i suport per superar aquesta tràgica i inesperada notícia. Així, es poden llegir comentaris com «La mort s'ha emportat el seu cos. Però el seu esperit estarà amb nosaltres per sempre, als nostres cors».

En aquesta mateixa línia n'hi havia molts més: «M'acabo d'assabentar, ho sento molt, de veritat», «Se'n van els millors» i «Tristíssima notícia. Que la terra sigui lleu. Una abraçada per a la família i amics».

Pla general de l'actriu Ana Milán
Ana Milán ha compartit amb els seus seguidors el seu patiment. | GTRES

Ana Milán no és l'única que lamenta aquesta mort

L'alacantina ha exposat el seu dolor per la marxa de l'andalús, que va tenir un gran èxit amb la sèrie 'Los Hombres de Paco'. I també ho han fet altres companys de professió a través de les seves xarxes socials.

Per exemple, Antonio Banderas ha compartit una fotografia al costat del sevillà recollint un premi. L'ha acompanyat amb aquestes paraules: «Sempre fa mal la mort d'un company, d'un amic. No se t'oblidarà mai».

Víctor Clavijo, per la seva banda, ha escrit la següent piulada: «El 1993, quan estudiava Dret a Granada i ja havia oblidat la idea de convertir-me en actor, el meu amic Chete em va portar al teatre a veure Juan Diego. Era l'obra 'No hay camino al paraíso, nena', sobre textos de Bukowsky. No sabia que aquella funció canviaria la meva vida».

També han mostrat la seva commoció escriptors, periodistes, cantants i polítics. Precisament entre aquests últims hi ha Pedro Sánchez, president del Govern, i la vicepresidenta Yolanda Díaz. Aquesta última li ha dedicat aquestes paraules: «No se n'anirà mai la veu, ni el rostre, ni el compromís amb la vida i amb les causes justes, ja des d'aquella vaga d'actors del 1975».