Anabel Dueñas i Fidel Albiac

Anabel Dueñas, l'amiga de Fidel Albiac assenyalada per una delicada acusació

Dueñas té una cita important i els rumors cada vegada són més forts

Anabel Dueñas ha dedicat la seva vida a cantar. Especialment, l'artista, és experta en interpretar cobles. És una de les joves artistes amb més potencial del moment, però el públic la coneix, sobretot, per ser amiga de Rociíto i Fidel Albiac .

El matrimoni la va contractar per a un espectacle en commemoració a la memòria de Rocío Jurado i ho va fer tan bé que han continuat treballant junts.

Anabel Dueñas ha rebut moltes crítiques perquè alguns periodistes asseguren que viu amb Rociíto i el seu marit, a la mansió de la parella. Cap dels tres s'ha pronunciat sobre aquest tema, així que és possible que tot sigui un rumor sense fonament.

El que sí que han admès sense problema és que han entaulat una gran amistat, per això passen tant de temps junts.

Anabel Dueñas
Anabel Dueñas canta en els concerts de Rocío Jurado | GTRES

Anabel Dueñas ha estat acusada de ser una de les responsables del que li ha passat a Fidel en la seva darrera aventura empresarial. L'advocat està ajudant la seva dona a organitzar un concert en què participarà Dueñas, antiga concursant de 'Operación Triunfo'.

El problema és que, segons el diari 'La Razón', encara hi ha moltes entrades a la venda i l'esdeveniment està sent un fracàs.

▶️ Antonio David Flores se presenta por sorpresa en las instalaciones de Mediaset

Anabel ha rebut moltes crítiques, especialment per part dels seguidors d'Antonio David Flores, que l'acusen d'algo molt greu. Han posat en dubte el seu talent, fins i tot el mateix Antonio David se'n va burlar quant va cantar en un programa especial que va organitzar 'Sálvame'.

Els experts asseguren que aquestes crítiques no tenen sentit i que la cantant gaudeix d'un talent aclaparador.

Fidel Albiac, tal com afirma 'La Razón', va crear una empresa per gestionar tot el relacionat amb el concert, el qual tindrà lloc el pròxim 11 de maig a Sevilla, concretament al recinte Cartuja Center Cite, però hi ha un problema. El marit de Carrasco no ha aconseguit vendre més de 450 entrades, fet que ha provocat que quedin, encara, molts seients disponibles.

Anabel Dueñas ha canviat la vida de Rociíto

Anabel treballava a la televisió abans de conèixer la filla de Rocío Jurado, per tant, no ha necessitat mai la seva ajuda per triomfar als escenaris. Són amigues i es mantenen unides perquè Dueñas sap que la filla de la més gran és una persona sensible que ha travessat per situacions molt delicades.

L'artista coneix tots els seus secrets i és una de les poques persones que mai l'ha traït fet que, malauradament, Rocío Carrasco no està acostumada.

Rocío Carrasco i Anabel Dueñas
Anabel Dueñas ha compartit molts moments amb Rociíto. | GTRES

Anabel Dueñas actuarà juntament amb altres cantants com Rosa López a Sevilla, en un recinte que té capacitat per a 2.000 persones. Segons ha sortit publicat, l'esdeveniment ha estat a punt de no celebrar-se, però finalment han decidit continuar endavant. El problema és que només hi ha venudes un 20% de les entrades, així que tot a punta a què no ha tingut massa èxit entre el públic.

Fa més de 20 anys que Fidel Albiac és el centre de totes les mirades, però, finalment, ha guanyat la batalla en saber-se tota la veritat.

En cap moment no s'ha posat a l'alçada dels seus enemics, sempre ha traslladat els seus conflictes als tribunals. Pot estar tranquil, ja que cada cop hi ha més gent que el coneix i els seus detractors no tenen tanta força com abans.

Anabel Dueñas ha estat objecte de burles

Anabel ha estat acusada de ser abduïda per Fidel i la seva dona, però aquest plantejament és completament fals. És cert que ha passat moltes hores amb el matrimoni, encara que hi ha una explicació molt coherent: treballen plegats. 

Dueñas pujarà a l'escenari sevillà Cartuja Center Cite i interpretarà una cançó de Rocío Jurado com només ella sap fer-ho. Les persones que s'han aturat a escoltar la seva música no poden dir res de dolent, la resta són aliats d'Antonio David.

Hem de deixar clar que l'exmarit de Rociíto no ordena a les persones que el segueixen que es burlin de ningú, però els seus fans saben què han de fer.