Ana Morgade al programa 'Zapeando' de La Sexta

Ana Morgade, operada d'urgència dos mesos després de ser mare

La presentadora i humorista ha compartit la notícia a les seves xarxes socials

Ana Morgade s'ha emportat un bon ensurt després d'haver estat operada d'urgència. La presentadora, humorista i actriu ha hagut de tornar a l'hospital dos mesos després de donar a la llum, encara que aquesta vegada la visita ha estat bastant desagradable. Si el passat mes de març passat passava per un centre sanitari per portar al món a la seva primera filla, en aquesta ocasió s'ha hagut d'enfrontar a tres dies d'ingrés hospitalari i una intervenció quirúrgica per culpa d'una infecció.

Afortunadament, tot ha quedat en un ensurt i els metges van poder solucionar el seu contratemps i la còmica ja ha estat donada d'alta. Ara, mentre es recupera a la seva llar en companyia de la seva família, l'actriu de 41 anys ha volgut compartir amb els seus seguidors de la xarxa social Instagram la bona notícia del seu retorn a casa.

Ana Morgade explica a les xarxes socials l'ensurt que es va endur per culpa d'una infecció

Fent gala del seu sentit de l'humor, fins i tot en els pitjors moments, Ana Morgade ha compartit una extensa publicació al seu compte d'Instagram que ha acompanyat amb una divertida fotografia de la seva estada a l'hospital. «He estat tres dies a l'hospital per una operació (una infecció bastant pesada que ha acabat en cirurgia). Estic contenta i optimista, però m'he endut un ensurt, la veritat. Peeeeeeeeero ha sortit tot increïble», ha començat dient l'antiga col·laboradora de 'Zapeando' a les xarxes socials.

L'actual presentadora de 'Vodafone You' ha volgut agrair la tasca de tot el personal sanitari que l'ha atès, ja que segons sembla han estat molt amables i afectuosos amb ella. «Una altra vegada, gràcies a l'equip mèdic (de diagnòstic, de quiròfan, de revisió en planta, i a l'anestesista que em va prometre despertar-me amb una màscara de cavall), gràcies a les infermeres (a totes per la paciència i l'afecte), i a tot el personal de l'Hospital Universitari Montepríncipe», ha assegurat.

Així mateix, Ana Morgade, que acostuma a rebre crítiques per qualsevol cosa que faci, ha volgut aclarir els motius que l'han portat a triar un hospital privat en comptes d'acudir a la Sanitat Pública, tal com va fer quan va donar a llum fa dos mesos. «Aquesta vegada és un hospital privat; després de molts diagnòstics que no m'oferien una solució que millorés el meu estat —que era complicat i no sempre ha estat operable—, vaig trobar uns especialistes magnífics. M'han tret d'aquesta i els ho agraeixo infinitament», reconeixia la locutora d'Europa FM.

Farta dels hospitals: torna dos mesos després de donar a llum

Malgrat el gran ensurt que ha patit, la presentadora ha volgut concloure el seu comunicat amb molt d'humor en recordar totes les visites hospitalàries que ha fet en els últims dos mesos, fent una referència a dos mítics personatges de la sèrie 'Escenass de Matrimonio'.

«Quina carrera d'hospitals que porta la teva cosina des que és mare, maris. Entre el part, les revisions normals i això, he portat camisó més temps que Pepa la de Pepa i Avelino. SALUT, CARIS! Us la desitjo amb la força d'un Kamehameha de Son Goku», ha conclòs.