Alessandro Lequio i Ana Obregón

Ana Obregón i Alessandro Lequio confirmen els rumors sobre l'herència del seu fill

Alessandro i Ana han donat una notícia important sobre el seu difunt fill

Ana Obregón ha viscut dos anys realment durs després de patir la mort del seu fill i dels seus pares en un interval tan curt de temps. L'últim dels seus familiars que va perdre la vida va ser el seu pare, Antonio García, el darrer mes de setembre, als 96 anys. 

Després de perdre la seva mare, Ana veia com el cor del seu progenitor deixava de bategar i l'actriu i presentadora es quedava sense forces. Per sort, Ana Obregón ha rebut l'ajuda de tota la gent que l'estima (per exemple, la seva representant Susana Uribarri) i l'han animat a sortir de casa. Volien que deixés de banda el dol que viu per uns moments per acudir a la gala ELLE Cancer Ball 2022.

Imatge d'Ana Obregón al funeral del seu pare
Ana Obregón al funeral del seu pare, Antonio García Fernández | GTRES

Alessandro Lequio veu reaparèixer Ana Obregón després de la desgràcia

Es tracta d'un esdeveniment en què donen suport a estrelles nacionals i internacionals per haver afrontat el càncer. Ana Obregón ha estat una de les premiades en aquesta gala. Ha resultat molt emotiu escoltar l'ex d'Alessandro Lequio parlar sobre com posa tot de part seva per sortir d'aquest malson que sembla no tenir fi. «Intento sobreviure, que no és poc. Per descomptat, tinc els meus germans i el meu amic Ra, que ha estat al peu del canó cada dia», ha confessat.

Ana ha acudit a aquest esdeveniment lluint un disseny de Rubén Hernández, un modista d'Alacant, la firma del qual està tenint molt d'èxit els últims anys. Aquest va ser reconegut com a millor dissenyador l'any 2017 per l'Asociación Nacional de Nuevos Diseñadores.

Ana Obregón intenta tirar endavant pensant en els seus projectes

Ana Obregón va lluir un vestit negre i només portava un petit detall rosa al seu cinturó. «Al meu armari només hi ha roba de dol, negra i blanca, que és el color de la puresa i de la llum. Encara no em veig de colorinets», ha confessat. Amb l'emoció del moment es va deixar portar i ha revelat les novetats de l'associació sense ànim de lucre amb el nom del fill.

Ana Obregón al 'photocall' de la gala Elle
Ana Obregón al 'photocall' de la Gala ELLE Cancer Ball el 20 d'octubre de 2022, a Madrid | Europa Press

«Treballar és important, però a mi l'única cosa que m'alleuja ara és pensar que puc ajudar els altres i que puc ajudar a la investigació contra el càncer. A Espanya moren cada dia 300 persones. El càncer és la pandèmia silenciosa i jo vull, amb la fundació del meu fill, investigar el càncer en nens i joves, que és el menys estudiat. Això m'anima de debò i, a més, hem tingut una donació increïble, que ja us explicaré, i hem tingut dos projectes importants», ha exposat aquest dijous.

Ana i el seu ex i la dedicació a la Fundación Aless Lequio

Ana continua invertint tots els seus esforços en la Fundación Aless Lequio i en un llibre que s'anomenarà El chico de las musarañas. Parlem d'un llibre que el seu fill va començar a escriure, però, per desgràcia, no el va poder acabar. «Ell va escriure quatre capítols, no el va poder acabar, i serà un homenatge al meu fill, un llibre que inspirarà. Cal patir tragèdies per relativitzar i per veure que cal donar gràcies. Jo dono les gràcies pel que he tingut i els que tenen hi han de donar les gràcies», ha dit.

A més a més, l'actriu ja prepara el programa de la Nit de Nadal de TVE. «Telepasión serà espectacular aquest any», ha confessat.