Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban anuncia que algú molt important ha desaparegut i demana auxili

Belén Esteban ha fet servir les seves xarxes socials per denunciar una desaparició

Belén Esteban ha fet servir les seves xarxes socials per difondre la desaparició d'un gran amic seu, Santiago Sánchez. Pel que sembla, faria més de 18 dies que estaria desaparegut a l'Iran. I Belén Esteban no pot estar més preocupada, així que ha fet servir el seu compte d'Instagram per visibilitzar la situació.

Belén mantenia una gran relació amb el jove. Pel que sembla, els plans de Santiago eren anar des d'Espanya a Qatar caminant per assistir a la Copa Mundial de Futbol 2022. Es tractava d'un repte solidari amb què pretenia ajudar els més necessitats durant el seu camí.

Però des de principis del mes d'octubre no s'ha tornat a saber res més d'ell. Aquesta situació preocupa molt Belén, ja que ella ha estat tota l'estona molt pendent del seu amic.

Belén Esteban, molt preocupada per la desaparició del seu amic

L'amic de Belén Esteban va iniciar la seva aventura el gener d'aquest any. Pel que sembla, el seu punt de partida va ser l'estadi Matapiñonera de Sanse. L'entrenador feia servir les seves xarxes socials per anar documentant com anava el trajecte.

Belén Esteban parlant amb un micròfon
Belén Esteban ha denunciat la desaparició del seu amic a les xarxes socials. | GTRES
 

Belén ha estat molt pendent de tots els passos del seu amic. Tot i això, l'última publicació és de l'1 d'octubre i des de llavors no se n'ha sabut res més.

«Últim poble al nord de l'Iraq, em separa una muntanya per arribar a l'Iran, el següent país abans d'arribar a Qatar.
És divendres i està tot tancat, aquí els divendres és el dia lliure. Al final vaig aconseguir comprar una mica de pollastre en una botiga petita i uns pèsols per sopar», escrivia a la seva última publicació d'Instagram.

Es tractava d'un repte solidari molt arriscat, un viatge de 6.500 quilòmetres per 15 països. El que es tradueix en gairebé un any sencer, per poder arribar a la Copa Mundial de Futbol de Qatar 2022.

«La idea i la missió d'aquest viatge és demostrar que es pot viure més a poc a poc. Tots nosaltres tenim l'opció de fer un parèntesi i ficar-nos a nosaltres mateixos a dins. Aniré fent parades a orfenats, escoles, hospitals..», comentava l'entrenador abans d'iniciar l'aventura.

Sánchez havia aconseguit traspassar les fronteres d'Europa i va mantenir el contacte amb els seus fins a principis d'aquest mes. La família ha parlat amb els mitjans de comunicació i ha afirmat que no saben res del seu parador. Tot apunta que haurà quedat retingut.

«El meu últim contacte va ser l'1 d'octubre, just el dia que va creuar del Kurdistan a l'Iran. Cap contacte per ara, pensem que està retingut, bloquejat... Ja són molts dies», comentava el portaveu de la família, Miguel Bergado, a Antena 3.

Belén Esteban demana la col·laboració ciutadana en la recerca de Santiago Sánchez

Belén ha seguit molt de prop els passos del seu amic i no va dubtar a aplaudir la seva iniciativa abans de començar. «Quanta gent hi hauria d'haver com tu... Avui comença la teva aventura i la teva il·lusió, ajudar els altres», expressava la col·laboradora de Sálvame, unes setmanes abans que marxés.

Fotomuntatge d'un story de Belén Esteban.
Story de Belén Esteban des del seu compte d'Instagram. | Instagram: @belenestebanmenendez
 

Fa més de dues setmanes que la família no té notícies d'ell i han demanat que es difongui la seva desaparició, ja que tota col·laboració suma. Per això, Belén Esteban no ha dubtat a fer servir el seu compte d'Instagram per difondre el missatge.

Belén publicava una story on anunciava la seva desaparició, acompanyada d'unes emotives paraules: «Força, amic, estem buscant-te», escrivia Belén.