Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Flores

Rocío Flores, preocupada en descobrir què volen fer amb el seu pare

Rocío Flores no es pot creure tot el que s'ha dit del seu pare

No hi ha cap dubte que Rocío Flores està passant per un dels pitjors moments de la seva vida. I és que, després de les últimes declaracions públiques de Rociíto, la noia no ha pogut evitar preocupar-se pel seu pare.

Dilluns passat, 17 d'octubre, el plató d' En el nombre de Rocío es va revolucionar després de rebre una visita inesperada. I és que, després d'anys amagada, Mili Pineda, exassistenta a la casa de Rocío Jurado i Ortega Cano, va reaparèixer per explicar els «terribles» episodis que va viure en aquella casa.

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío Flores es queda impactada després de l'última emissió d' 'En el nombre de Rocío' | Europa Press

Després de confirmar la versió de la mare de Rocío Flores sobre la suposada mala vida que el torero va donar a 'la más grande', aquesta dona va relatar un dels suposats episodis d'agressió que va viure amb Antonio David i Carrasco.

«La va agafar del coll i la va estirar els cabells. Ella plorava i li demanava que la deixés anar», va assegurar la convidada. «L'arrossegava per l'escala, volia estampar-la contra el taulat».

Ara, i després d'aquestes sorprenents paraules, Rocío Flores acaba de descobrir quines són les veritables intencions de Mili Pineda en relació amb el seu pare.

Rocío Flores s'assabenta dels darrers moviments de Mili Pineda

Gràcies al canal de YouTube de Diego Arrabal, Rocío Flores s'ha assabentat dels plans que té Mili Pineda per al futur. I és que, segons ha explicat el paparazzi, la seva intenció és desaparèixer del mapa.

«Soc aquí per anunciar-vos aquesta bomba i aquest escàndol majúscul», ha assegurat l'excol·laborador de Telecinco aquest dijous, 20 d'octubre.

Fotomuntatge de Diego Arrabal i Antonio David Flores
Diego Arrabal alerta el pare de Rocío Flores | LND

«Com recordareu, dilluns passat Mili Pineda va reaparèixer a la televisió per confirmar un fet que, al seu dia, no va confirmar», ha començat relatant el paparazzi, abans d'assegurar que «tant l'advocat d'Antonio David Flores com el d'Ortega Cano han posat fil a l'agulla i emprendran mesures legals contra aquesta dona».

Però, per si no n'hi hagués prou, Diego Arrabal ha assegurat que, després de contrastar les seves fonts, té en poder seu una informació que descobriria els pròxims passos de Pineda.

I és que, després d'escoltar les seves declaracions, el fotògraf ha assegurat que l'exempleada de Rocío Jurado estaria remenant la possibilitat de tornar a República Dominicana després d'acusar el pare de Rocío Flores de maltractador.

«Es va separar del seu marit fa anys i té la intenció de tornar al seu país. Està veient de quina manera, però ja se'n vol anar», ha confirmat des del seu canal de YouTube.

«Quina casualitat que vulgui marxar precisament ara. Recomanaria a les persones que s'han vist implicades en les declaracions de Mili Pineda que vagin amb compte perquè aquesta senyora pot desaparèixer d'un moment a l'altre», ha assegurat, posant en alerta el progenitor de Rocío Flores i Ortega Cano.

El pare de Rocío Flores dona la cara públicament

Després de l'última emissió d'En el nombre de Rocío,Antonio David Flores no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de sortir públicament a desmentir totes i cadascuna de les acusacions de Mili Pineda.

«He vist un vídeo en què ara resulta que una senyora, a la qual han pagat, surt dient i inventant-se que jo havia agredit físicament Rociíto. Com sabreu, això és absolutament fals. No teniu vergonya».

Mili Pineda
El pare de Rocío Flores ataca amb duresa Mili Pineda | TELECINCO

Després d'aclarir que només es tracta d'una invenció, el pare de Rocío Flores va voler aclarir que, «si això va passar fa 23 anys i hi havia periodistes a la porta», no entén per què no va sortir en aquell moment i va explicar tot el que estava succeint dins de la casa.

«Per què no va anar a una comissaria a denunciar-ho? Per què quan Rocío va anar a posar la denúncia no va parlar a l'hora de donar el seu testimoni d'aquella persona? Ha hagut d'esperar que el seu equip de guionistes reescrigui una pel·lícula nova sobre això?» , va preguntar a continuació.

Per acabar, l'excol·laborador de Telecinco va tornar a donar la cara per la família. «No sabeu el mal que esteu causant i espero que res d'això us surti de franc perquè no és just que feu de la violència de gènere un negoci».