Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego té una relació fantàstica amb la seva filla

La filla de Carmen Borrego confirma el pitjor presagi sobre l'estat de la seva mare

Carmen segueix assimilant el que està succeint a la seva família

Carmen Borrego ha descobert que la seva nora ha parlat malament d'ella amb la persona equivocada. Paola Olmedo, així es diu la dona del seu fill José María, ha protagonitzat l'enrenou més sonat de les darreres setmanes. Li han gravat burlant-se de l'aspecte físic de Borrego i parlant malament de tota la família Campos.

Carmen Borrego, segons un testimoni que ha parlat amb la revista Semana, està travessant una situació realment complicada. Carmen Rosa, la seva filla petita, ha confirmat que la seva mare segueix assimilant tot el que passa amb Paola. Fonts properes asseguren que la jove, advocada de professió, està recolzant en tot la col·laboradora.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo
Carmen Borrego continuarà confiant en els seus | Catalunya Diari

Carmen ha assegurat que l'única cosa que vol és la felicitat dels seus, però suposadament fora de càmeres no diu el mateix. Seguint el mitjà anterior, s'ha emocionat diverses vegades i encara no sap com acabarà aquesta història. «Està fastiguejada, no s'esperava això», declara un testimoni que diu conèixer molt bé el clan Campos.

La néta de Maria Teresa Campos ha confirmat, gràcies al testimoni anterior, que la tertuliana està en un estat límit. D'una banda se sent traïda per Paola i de l'altra pel seu programa, no sap perquè Sálvame li està fent això. Considera que sempre s'ha portat bé amb els directors i que hauria d'estar més protegida.

Carmen va estar un temps lluny de Sálvame i va decidir tornar perquè suposadament estava molt més forta. Li van fer una bona oferta i va signar un contracte com a col·laboradora, però potser s'està penedint de la decisió que va prendre. Està preocupada, ja que no vol que les paraules de Paola li busquin un problema ni amb Terelu ni amb Alejandra Rubio.

Carmen Borrego ha demanat explicacions

Carmen, sempre seguint les dades aportades pel testimoni anònim, també s'ha molestat amb els directors. «Està molt fastiguejada pel que ha dit la seva nora i perquè el seu programa, en què treballa, es dediquin a fer això». La seva filla ha comprovat que els rumors són certs i que la tertuliana necessita afecte per superar aquest moment.

Carmen Rosa i Carmen Borrego passejant.
Carmen Borrego s'està refugiant a la família | GTRES

Borrego segueix sense entendre per què la seva nora s'ha confessat amb algú que no és de confiança. Creu que hauria d'haver estat més curosa, ja que ara pertany a un clan important i ha de tenir més cautela. «No entén que qualsevol el tregui a les Campos i es posi a rajar-ne i de la seva família com ho ha fet».

La petita de Borrego ha comprovat que els auguris són certs: Carme està molt afectada i no sap com arribar a un pacte. El primer que farà és no parlar-ne a cap plató, ja que sap que si ho fa augmentarà el seu protagonisme. Ara el que li interessa és mantenir un perfil baix fins que els espectadors hagin oblidat Paola Olmedo.

Carmen Borrego podria prendre mesures

Carmen, segons ha explicat la font de Semana, està tan ofesa que vol passar a l'acció com més aviat millor. Sempre va saber que a Sálvame li tenien alguna cosa preparada, però no m'imaginava que anessin a arribar tan lluny. Creu que s'han traspassat diversos límits i espera que els responsables sàpiguen frenar a temps.

«Ella sap on treballa i sabia que era qüestió de temps que li juguessin alguna. Però considera que això és massa, que és enfrontar-la amb la nora i que el seu fill està pel mig». Borrego no vol parlar del tema en públic, sap que aquest gest només empitjorarà la situació familiar.