Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera, ingressat en estat greu: L'última hora i tot allò que se sap

Kiko Rivera ha ingressat d'urgència a un hospital sevillà

Kiko Rivera va anunciar que tenia un dolor molt fort a la gola, motiu pel qual no estava gaudint del seu últim èxit. Acaba de llençar una cançó al mercat, però no ha fet cap esdeveniment per promocionar-la perquè no està bé. No sabia què li estava passant, així que va decidir demanar ajuda als metges i ara està ingressat a Sevilla.

Kiko Rivera està ingressat a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla per «un greu problema de salut», però encara no se'n coneix el diagnòstic definitiu. Tot fa pensar que el seu mal està relacionat amb el que va explicar a les xarxes socials: la gola li està fallant. Es dedica a la música, així que la seva veu és la seva eina de treball i no es pot permetre posar-la en perill.

A la revista Lectures, però,asseguren que es tracta d'una cosa més greu: podria haver patit un ictus. És un tema molt delicat, però és evident que la preocupació és real.

Foto de Kiko Rivera.
Kiko Rivera ha preocupat a tothom. | Instagram

Kiko es troba immers en plena batalla familiar, ara ha carregat contra la seva germana i aquesta promet que no el perdonarà. El DJ ha reconegut que li deu 5.000 euros i assegura que no li tornarà, cosa que Chabelita considera «una humiliació». Creu que hauria de ser honest i saldar el seu deute, ja que ella té un fill que necessita els diners.

Kiko s'ha adonat que la premsa del cor li ha donat l'esquena, per això s'ha centrat en la seva carrera musical. El que no esperava era trobar una sotragada tan inesperada: la seva salut s'ha vist afectada i ara ha de fer un descans indefinit. Haurà de baixar dels escenaris fins que els metges autoritzin la tornada, ha de ser molt curós.

Kiko Rivera ha estat completament sincer

Kiko té una connexió molt especial amb els seus seguidors d'Instagram, per això els va confessar que no estava bé de salut. La revista Semana assegura que ha ingressat a l'hospital la matinada del 20 d'octubre. La seva família està preocupada per ell, especialment la seva dona Irene, que sempre és al seu costat en tots els moments.

Rivera, segons el programa d'Emma García, feia un temps que estava malalt i cap especialista aconseguia trobar la clau de l'assumpte. Hi ha molta expectació per conèixer la veritat, però vol ser ell qui doni explicacions perquè no hi hagi rumors. És cert que la situació és delicada, encara que els metges han arribat a temps i n'han pres el control.

El marit d'Irene Rosales, fent gala de la sinceritat que el caracteritza, s'ha compromès a oferir totes les dades. Ho farà quan estigui més recuperat, de moment està en un bon hospital i la seva dona no se'n separa. Encara no ha transcendit quan li donaran l'alta, a causa de la gravetat de la situació, potser s'endarrereixen per assegurar-se que el problema està controlat.