Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató

Isabel Rábago assenyala al pare real del fill d'Ana María Aldón i exigeix explicacions

Isabel Rábago ha posat en evidència Ortega Cano pel seu últim gest

Isabel Rábago és conscient, que la imatge d'Ortega Cano està perjudicada cada cop més per les seves declaracions i pels seus mals gestos amb la premsa. També pel testimoni que Rocío Carrasco està donant a la seva docusèrie. Un testimoni que ha portat el torero a prendre una mesura que ha generat enrenou.

En concret, el marit d'Ana María Aldón ha decidit emprendre mesures legals contra la filla de 'La Jurado'. I ho ha fet de manera que ha tornat a quedar en qüestió, com ha assenyalat la mateixa periodista.

Isabel Rábago coneix la decisió d'Ortega Cano

La col·laboradora deYa es mediodía ha vist que en les darreres hores s'ha donat a conèixer, per part de La Vanguardia, el pas que ha fet el destre. Després que Carrasco exposés a la seva docusèrie posseir documents de la seva mare al·legant que José no la va tractar com havia de fer, ha decidit actuar. Segons aquest mitjà, els advocats del torero han tramitat una querella criminal contra ella.

Aquesta querella és per falsificar l'escrit que va presentar a la seu judicial quan Gloria Camila li va requerir conèixer tots els diaris de la xipionera. I és que, segons explica l'advocat del de Cartagena, «aquest document del qual se'ns va proporcionar còpia ha estat objecte d'un informe pericial cal·ligràfic, solvent i detallat que ha servit de base per a la interposició d'una querella criminal per falsedat».

«Querella que està pendent de resolució judicial ferma, en concloure aquesta perícia que la lletra que es plasma en aquest document no correspon de cap manera amb la de Rocío Jurado. Es reputa com una falsificació o imitació de la seva lletra en una carta manuscrita que data del 1962».

Primer pla d'Ortega Cano.
Isabel Rábago ha conegut el pas que ha decidit fer Ortega Cano | GTRES

És més, Isabel ha vist que l'advocat ha indicat que quan acabi aquesta sèrie també el seu client posarà una altra demanda civil contra Carrasco i La Fábrica de la Tele. Ho farà per defensar el seu honor i la seva pròpia imatge».

Isabel Rábago qüestiona l'estratègia

La periodista del cor després de conèixer el pas que ha fet Ortega Cano ha decidit comentar-ho i posar-lo en qüestió en un article a Esdiario. Primer ho ha fet deixant de manifest que ell va caure en contradiccions quan va negar que la xipionera escrivís i després sí que va reconèixer que ho feia. Una postura canviant que va comportar que 'danyés' la família Mohedano, que havia negat l'existència d'escrits de la morta.

Segon, Rábago, coneixedora que la tàctica del torero és qüestionar l'autenticitat de la lletra del paper que té Carrasco. En efecte, ha dit: «Em sorprèn i molt que s'hagi fet servir un document que va ser dipositat en un jutjat a requeriment de Gloria Camila i no del seu pare. I també que aquest escrit s'hagi comparat amb un document de quan 'La Jurado' tenia 18 anys».

Isabel Rábago
Isabel Rábago ha frenat l'estratègia del torero | MEDIASET

Vaja, que qüestiona realment la manera com s'intenta tirar per terra el testimoniatge de Rocío. Fins i tot ha deixat de manifest que té clar que aquesta té un as sota la màniga. Sobre això, ha afirmat: «Ella està tranquil·la, ja que té tot això molt més lligat del que els mateixos afectats s'imaginen».

«Però això només li correspon explicar-ho, perquè els seus asos se'ls guarda per mostrar-los en seu judicial, que és on sap que això acabarà».

La postura d'Isabel és compartida en xarxes per molts seguidors de En el nombre de Rocío. D'aquí ve missatges com «El tema de la querella per presumpta falsificació no pot ser més vergonyós i rocambolesc. Contracten un pèrit i Ortega no té cap altre document amb què comparar el manuscrit que una carta del 1962».

En aquesta mateixa línia hi ha altres: «Però qui ha peritat la carta per saber si va ser escrita per Rocío Jurado o una altra persona?» i «Rocío té molts papers de la seva mare: escrits, factures, contractes i lletres de cançons. Ortega posseeix una carta que presumiblement ella va escriure a una altra persona amb 18 anys. Que comencin Els jocs de la fam».