Ana Obregón

Ana Obregón revela que ha tornat l'amor després de perdre el seu fill Álex

Ana Obregón ja se n'ha assabentat de tot

Ja fa més de dos anys de la mort d'Álex Lequio. El fill d'Ana Obregón perdia la vida després de no poder superar un càncer contra el qual havia estat lluitant durant anys. La seva pèrdua va deixar una gran pena als seus familiars, amics i coneguts. De fet, la notícia de la seva mort va commocionar gran part del païs. El noi era molt jove i ningú no s'esperava el trist final.

Sens dubte, la persona més afectada per la mort va ser Ana Obregón, la seva mare. En els anys posteriors ha deixat veure, a cada moment, el dolor que sent per la partida del seu petit. Ella i el seu pare, Alessandro Lequio, han estat els que més han patit.

▶️ Vídeo del dia

Però hi ha una persona que també ho va passar molt malament per la mort d'Àlex, i no és altra que la que va ser la seva xicota, Carolina Monje. Junts tenien una vida i un futur, es mostraven molt enamorats, però la malaltia els ho va prendre tot.

Ella sempre s'ha mostrat com una noia discreta, de fet, fins al moment de la malaltia d'Àlex, poc se la coneixia. Va ser llavors quan més se la va veure, anant a l'hospital, donant-li suport, etc. Va ser un dels millors suports, en tot moment va estar amb ell i li va demostrar el seu amor fins al final. La pèrdua del fill d'Ana Obregón la va deixar enfonsada, però sembla que el temps ha aconseguit el que és impensable, tornar-li la felicitat.

Ana Obregón sap que Carolina s'ha tornat a enamorar

Era inevitable. Carolina és una noia amb tota la vida per endavant i, en algun moment, havia de refer la seva vida. Sembla que ha estat ara, dos anys després de la mort d'Àlex.

Ana Obregón ja ha vist com la que era xicota del seu Àlex, té un nou amor. Ell seria un director d'operacions d'una marca reconeguda, encara que no se'n sabia res d'ell ni de la seva relació fins ara.

Foto de Carolina Monje
Carolina Monje refà la seva vida després de la mort del que va ser el seu xicot, Álex Lequio | Europa Press

Segons s'ha pogut saber, tots dos farien un temps junts. La veritat és que de la seva relació s'ha pogut descobrir poc, ja que tots dos han estat molt discrets. Però, finalment, Carolina no ha pogut aguantar i ha publicat a les seves xarxes les primeres imatges de tots dos.

Junts ja han passat el primer estiu gaudint d'unes vacances a la meravellosa illa d'Eivissa. Tot i que no sempre han estat sols, un grup d'amics els ha acompanyat.

Només de veure les imatges queda clar que la que va ser nora d'Ana Obregón ha recuperat el somriure. La vida ha continuat avançant per a ella i ha optat per refer-la de la millor manera que ha sabut.

A les fotografies amb la seva nova parella se la veu totalment feliç, de la mateixa manera que a les imatges en què apareix amb les seves amigues i amics. I és que Carolina ha optat per envoltar-se de les persones que més estima per poder continuar vivint en pau i feliç.

Álex Lequio
Álex Lequio va deixar un buit al cor de tots els seus estimats | GTRES

Segons les publicacions que ha fet, aquest ha estat un estiu perfecte per a ella. Després de dos anys de la mort del fill d'Ana Obregón, la noia ha aconseguit recompondre's i té clar que la vida continua. Com ha deixat clar en alguna ocasió, mai no oblidarà Álex. Així ho va aclarir fa temps amb una imatge dels dos junts en què va comentar: «T'estimaré per sempre, Puchum».

Tot i això, ja ha passat un temps llarg des de la seva partida i Carolina ha aconseguit la força necessària per avançar.