Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco confirma que s'ha acabat: «Sento pena»

Rocío Carrasco ha confessat una situació que la té realment trista

Rocío Carrasco es troba molt feliç perquè aquesta nit, a les 21.55 a Telecinco, s'estrena en obert la segona part de la seva docusèrie. D'aquesta manera, tothom podrà conèixer les raons per les quals va trencar tota relació amb la seva família mediàtica. Tot i això, l'alegria per aquest pas tan important s'ha vist entelada per la tristesa d'una situació que ha reconegut obertament.

Al contrari que en la primera temporada, la producció no tindrà com a presentadors ni Jorge Javier Vázquez ni Carlota Corredera. Ara serà Sandra Barneda l'encarregada de posar-se al capdavant de l'espai i això, en part, ha afligit enormement la protagonista.

Rocío Carrasco posa de manifest la seva tristesa pel que ha passat

La dona de Fidel Albiac va presentar ahir públicament l'estrena en obert de la seva sèrie documental. Ho va fer en companyia de la directora, Anaís Peces, i de la nova presentadora, Sandra Barneda. Aquesta s'encarregarà d'ocupar el lloc de Carlota i Jorge Javier, que van conduir l'espai a la primera part.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Carlota Corredera
Rocío Carrasco, trista perquè no serà Carlota Corredera qui presenti la seva docusèrie aquesta temporada | La Noticia Digital

A tothom ha agafat per sorpresa que no hagin estat reelegits per Telecinco per posar-se al capdavant del format novament. I també ha deixat estupefacta aquesta decisió a la mateixa Rocío, que no ha dubtat a reconèixer-ho. Ha dit: «No puc mentir ni puc ser falsa [...] Quan em van dir que Sandra el presentaria, per una banda vaig sentir pena i per una altra alegria. Alegria perquè era ella i pena perquè no hi eren Carlota i Jorge. Era un sentiment trobat».

Aquesta tristesa que sent Carrasco és lògica, tenint en compte que Corredera i Vázquez han esdevingut els seus grans defensors. Han avalat en tot moment el seu testimoni i això els ha significat nombrosos atacs per part dels que no la creuen. Han hagut de suportar des d'insults fins a acusacions de manca de professionalitat.

▶️ Vídeo del dia

Però la decisió de Mediaset és la que és i sembla que no ha agradat els 'apartats'. Així, Barneda ha reconegut que la seva predecessora l'ha felicitada. Ha manifestat: «No hi ha enfrontaments amb ella, hem parlat i m'ha dit que és 'guai' que ho faci jo [...] La nostra professió és així, però darrere de les presentadores hi ha éssers humans, persones treballadores».

Rocío Carrasco parla sense embuts

A la presentació, la primogènita de 'La Jurado' ha volgut tornar a incidir diverses vegades en que està encantada que Sandra l'acompanyi. Ha afirmat: «M'ha fet molt feliç i moltíssima il·lusió. Som amigues, tenim una relació meravellosa. [...] Quan la vaig conèixer a Hable con ellas, va ser algú molt important per a mi al costat de Yolanda Ramos i Marta Torné. Van viure amb mi el moment en què em trobava, quan havia de fer el cor fort i posar un somriure. Ho van fer sense saber elles la majoria de coses».

Primer pla de Sandra Barneda somrient
Sandra Barneda serà la nova presentadora de la doucsèrie de Rocío Carrasco | GTRES

A això ha afegit: «Sandra per a mi des d'aquell moment es va convertir en algú important a la meva vida. No tenim una relació d'estar tot el dia parlant, però quan tornem a parlar és com si ho féssim cada dia».

De la mateixa manera, Carrasco ha deixat clar que «em sento molt bé, forta, serena i tranquil·la. La llosa del pit es va aixecant cada cop més. Em trobo tranquil·la i amb impaciència, però estic bé gràcies a Déu».

A sentir-se així hi ha contribuït, i molt, el suport que està rebent de la gent i especialment dels seus fans, la 'Marea Fucsia'. I per a aquests darrers especialment ha tingut unes paraules d'enorme afecte: «La Marea Fucsia ha significat moltíssim per a mi. [...] Ha estat un suport constant, una preocupació d'ells cap a mi constant, un interès, un seguiment. I també un no deixar-te anar de la mà. Ha estat molt important a la meva vida».

Així mateix ha recalcat: «M'ha sorprès tothom gratament, sortir al carrer i que la gent et digui «Jo sí que et crec» o «T'estimo». Aquestes mostres de suport i afecte les he sentit cada dia des que el documental va sortir i per mi és molt important».