Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

Rociíto deixa clar al seu fill David amb qui ha de quedar-se després del divorci

Rocío reclama el seu dret després de descobrir la realitat que amenaça el seu fill

Rocío Carrasco ha parlat obertament sobre el futur del seu fill, David Flores Carrasco. La vida de l'únic net de 'la más grande' no ha estat fàcil i els últims mesos s'ha complicat. La que considerava la seva família s'ha trencat a trossos i el seu pare ha pres la determinació d'allunyar-se'n.

▶️ Vídeo del dia

Ara que el matrimoni entre Olga i Antonio David s'ha trencat, el fill de Rocío s'ha quedat amb la dissenyadora. Cosa que no s'entén tenint en compte que ella no és la seva mare. Sobre aquesta qüestió ha parlat la filla de la xipionera al seu documental En el nombre de Rocío, on ha donat un cop sobre la taula.

David Flores Carrasco i Olga Moreno
David Flores es queda a viure amb l'exparella del seu pare | GTRES

Rocío Carrasco reconeix que tot era un pla executat a la perfecció

David Flores Carrasco s'ha convertit en el maldecap de la seva mare. Rocío sempre l'ha tingut molt present encara que la seva situació no li ha permès acostar-s'hi. Ara, amb forces per explicar la seva història i completament renovada, per fi pot parlar sobre el que realment passa tant amb David com amb Rocío.

Sobre la seva filla ja va explicar com es va gestar la separació entre totes dues i qui va ajudar que això es produís amb èxit. Ara, li ha tocat el torn a David, que recentment ha estat al centre de la notícia. El fill de Rocío Carrasco i Antonio David viu amb Olga tot i que el matrimoni està trencat. Cosa que no sorprèn la seva veritable mare conscient que tot respon a un pla.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco deixa les coses ben clares al seu fill, David Flores | MITELE

«Ho ha fet perfecte», va opinar amb ironia. «Jo m'he separat d'ell, he tingut dos fills, m'ha torturat durant vint anys i la conclusió ha estat emportar-se els meus fills», va explicar. No li estranya que David s'hagi quedat amb Olga després de la separació, ja que tenia clar que seria així.

«Se'ls ha emportat dient durant vint anys que els nens no volien estar amb mi perquè no era una bona mare», recorda. «Ara que ja se'ls ha endut i se'ls ha posat a Olga, ara els nens sí que volen tenir contacte amb mi», afegeix.

Rocío Carrasco reclama el seu dret després de sentir-se amb forces: «Els he parit jo»

Rocío sap perfectament com és la vida actual del seu fill. David Flores Carrasco s'ha quedat a viure amb l'exparella del seu pare i és així part de l'objectiu de l'exguàrdia civil de menystenir el seu paper com a mare.

«Els deixa amb Olga, Rocío és independent, el nen s'hi queda», exposa. «La dota d'una responsabilitat pública que ella és la mare del nen i li fa creure que aquest nen no té mare», assegura. «Perquè la seva mare no el vol, no el cuida, no li paga la manutenció, perquè no s'interessa per ell», afegeix.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco creu que tot forma part d'un pla de l'exguàrdia civil | Mediaset

Amb això, la filla de 'la más grande' té clar que el seu ex continua manipulant el seu fill fent-li creure que ella s'ha oblidat d'ell. Tot i això, amb les forces renovades, Rocío reclamava el seu dret sobre els seus fills, perquè aquests coneguessin la veritat que s'amaga després de la manipulació. «Que els he parit jo! Que pel cony que li falta a ella he parit jo als meus dos fills!», exclamava emocionada.

Per acabar, la filla de Pedro Carrasco s'ha enfrontat al moment en què Antonio David s'assabentava de l'estrena del documental. Aquell moment que ja ha passat a la història on l'exguàrdia civil acaparava l'atenció al plató de Sálvame.

Primer pla de David Flores Carrasco
Rocío Carrasco creu que el seu fill encara està sent manipulat per Antonio David Flores | GTRES

La seva cara va ser tot un poema i el principi de tot el que havia de venir. Una cara que Rocío coneix massa bé i que, avui dia, encara li produeix calfreds. «Aquesta cara que fa l'ésser quan li posen el documental, aquesta és la seva cara real», deia. «Aquesta és la cara que jo conec, la que jo no puc veure, em fa por, em fa terror, perquè jo sé aquesta cara quina és», sentenciava.