Primer pla de Makoke.

Makoke parla amb els seus fills i explica que el problema és greu i no té solució

Makoke, al límit després de sortir a la llum el problema que pot acabar amb ella

Makoke està travessant una situació que mai no pensava haver imaginat fa anys, però que l'ha posat al punt de mira en un programa enemic.

Fa uns dies, Sálvame treia a la llum com estan els comptes de l'exdona de Kiko Matamoros. El cas és que el programa ha destapat que la situació de la influencer posa en dubte com ha gestionat últimament la seva economia. Va ser Adela González qui, tot just començar el programa, anunciava un esquer sobre una cara relacionada amb un col·laborador de Sálvame que estava en dificultats econòmiques. La veritat és que finalment es va revelar el nom i a molts dels col·laboradors presents els va causar certa sorpresa de qui es tractava.

Makoke explica als seus que el problema és imparable

Per analitzar aquests comptes pels quals Makoke pot travessar problemes greus els propers mesos, l'espai dirigit per David Valldeperas va convidar un assessor fiscal. Ho va fer perquè detallés els detalls d'aquestes finances tan dubtoses de l'extertuliana de Viva la vida.

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
Makoke deu molts diners a Hisenda | EP

L'assessor fiscal David Galván va deixar ben clar que Makoke ha de reaccionar com més aviat millor pel deute milionari que li pot passar factura. Aquell mateix dia, Kiko Matamoros era present al plató del programa. La veritat és que se n'ha alegrat, com no podia ser d'una altra manera.

«Per mi això és bo. És perquè l'Agència Tributària li ha assignat un deute del qual ella no es responsabilitza», ha dit.«És el que jo volia des del principi, que es derivés el deute. Ella el va portar a un contenciós, cosa que paralitzava la publicació a la llista de morosos. Ja s'ha aixecat aquest veto a la publicació», ha prosseguit Kiko.

Makoke és conscient del deute milionari però no reacciona

«Jo pago tots els mesos a Hisenda, però el deute respon unilateralment. Si tu tens béns per valor, encara que sigui de la meitat i Hisenda t'embarga i surten públics a subhasta, si la venda dels béns cobreix la totalitat del deute, jo en quedo exempt», ha explicat Kiko Matamoros.

Foto de Makoke
Makoke ha de reaccionar per saldar el deute milionari que té | GTRES

L'assessor fiscal ha revelat amb detall la quantitat que deu Makoke. «Hi ha diverses anotacions preventives d'embargament», ha expressat aquest sobre els comptes. «Una que ronda els 33.000 euros a l'Ajuntament de Pozuelo i tres anotacions de l'Agència Tributària. Una de 112, una altra de 29.000 i una altra de 1.192.000 euros». Amb tot, l'expert ha deixat clar que Makoke deu la barbaritat de 1.356.000 euros.

Makoke té un greu problema amb Hisenda

«Apareixen tres empreses a nom d'ella, però no ha presentat mai els comptes d'aquestes empreses», ha continuat explicant l'assessor fiscal. A més, aquest també ha estat molt franc a l'hora de parlar de l'herència heretada per ella. «Alhora, ha heretat a Màlaga un habitatge i dues places de garatge, però només li pertany un 5,05%», exposava.

El cas és que, amb els deutes que té, és d'estranyar com viu de bé la influencer. Es dona tots els capricis que vol i no cal res més que veure les seves xarxes socials per comprovar que no escatima en despeses durant les vacances d'estiu.

▶️ Vídeo del dia

El seu entorn sap que vol viure la vida a la seva manera, però després del que es va destapar a Sálvame veurem si Makoke comença a pensar en el seu gran problema. I com posa solució a aquest deute de més d'un milió d'euros que té amb Hisenda.