Ana Obregón plorant

Ana Obregón: Filtren noves fotos amb la seva filla i es confirmen les sospites

María Patiño ha ensenyat a 'Socialité' les noves imatges del nadó

Ana Obregón ha tornat a cridar l'atenció i en aquesta ocasió ha estat el programa Socialité el que s'ha avançat a altres mitjans. María Patiño ha anunciat tot just començar l'espai que la seva redacció havia aconseguit unes imatges exclusives d'Anita. La filla d'Obregón és el nadó més famós del moment i les seves fotos valen molt, per això hi ha tanta competència.

Ana Obregón, segons han explicat a 'Fiesta', ha contractat una cangur perquè l'ajudi a cuidar Anita. Les noves fotos que han filtrat confirmen les sospites: la criatura està fent molt feliç l'actriu. Tothom sospita que continua a Miami i gràcies a aquest material hem confirmat aquesta teoria: encara no tornarà a Espanya.

Ana, seguint la informació de la revista Lecturas, ha de tornar a Madrid d'aquí a una mica perquè té un esdeveniment important. Presentarà el seu llibre El chico de las musarañas i ha de preparar moltes coses abans d'aparèixer a la presentació. Suposadament, donarà una entrevista prèvia perquè totes les preguntes no estiguin enfocades a la petita Anita.

Fotomuntatge del rostre d'Ana Obregón i l'exclusiva de la seva maternitat a '¡Hola!'
Ana Obregón està en un bon moment. | CatalunyaDiari

Obregón, tal com es pot apreciar a les noves imatges, no està sola: ha contractat una mainadera perquè l'ajudi. Les sospites eren certes i el plantejament que van fer a 'Fiesta' també: una cuidadora està pendent del nadó. Les xarxes han filtrat aquest material, però realment és propietat de la revista HOLA! i de 'Socialité'.

Han filtrat aquest material per confirmar allò que tothom sospita: Obregón no s'ha tret el dol i no pensa fer-ho. Des que va morir el seu fill només vesteix de dos colors: blanc o negre i tots dos fan referència al dol que travessa. Anita no ha aconseguit que canviï aquest costum, potser l'actriu en vol explicar el motiu.

Ana Obregón: la seva família parla més del compte

Ana confia plenament en el seu entorn, sobretot amb els seus amics Susana Uribarri i Raúl Castillo i ha donat la cara per ells. Només ha parlat dues vegades: per confirmar que estava feliç gràcies al seu nadó i per defensar els seus amics. Ara, però, ha descobert que algú de la seva família ha parlat amb un mitjà de comunicació important.

María Patiño molt seriosa
María Patiño té clara la seva postura. | Telecinco

Segons publiquen a Informalia, un familiar ha trencat el silenci i ha revelat com han anomenat Anita. Li diràn afectuosament Analé, notícia que també ha confirmat Socialité . María Patiño ha reconegut que està completament obnubilada per les darreres hores que s'estan publicant.

Obregón compta amb el suport de María Patiño, que insisteix que l'actriu s'ha limitat a complir el somni d'Aless. Per això no entén que en parlin malament o que en critiquin el comportament. Està convençuda que darrere de tot hi ha una explicació que no trigarà a veure la llum.

Ana Obregón trencarà el seu silenci properament

Ana Obregón, segons ha explicat un familiar proper, parlarà per explicar tota la veritat i ho farà molt aviat. De moment només podem comptar amb les fotos que s'han filtrat de la seva vida a Miami amb Anita. Queden demostrades totes les sospites: té una cuidadora i segueix vestint de dol.

Obregón no té bona cara a les noves imatges, però a 'Socialité' han explicat que és efecte de la foto. Realment està molt feliç i s'ha adonat que la nena l'ajudarà a tirar endavant. María Patiño li ha mostrat el seu suport i ha assegurat que l'actriu no està fent res de dolent.