Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Ana Obregón genera una onada de crítiques: «Quina imatge més vergonyosa»

Els seguidors de la presentadora han criticat l'última publicació que ha fet a les xarxes socials amb el propòsit de publicitar una companyia de gestió d'aeronaus privada

Ana Obregón és una persona molt activa a les xarxes socials. Durant l'últim any ha rebut molts missatges de suport per la mort del seu fill. No obstant això, l'última publicació no ha agradat gaire als seus seguidors, que no s'han tallat ni un pèl.


L'actriu i presentadora ha decidit compartir una imatge en la qual promociona una companyia de gestió d'aeronaus privada. "Els estius viatgem tota la família a Mallorca", explica. I quan "els meus pares van començar a necessitar més cures vaig descobrir @gestair", detalla Ana Obregón.


Sense cap dubte, es tracta d'un acord comercial. En el seu text detalla els avantatges de viatjar amb la "companyia de vols executius més important d'Espanya".

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Entre altres coses, "vam arribar 15 minuts abans del vol, sense cues, sense esperes, amb una atenció espectacular". I recorda que tampoc els cal "estar una hora esperant que ens donin la maleta".

Explica que només cal trucar, indicar la "data, destinació, hora i nombre de passatgers". A canvi, el client té intimitat i seguretat assegurada. A més, anuncia una campanya de "descomptes especials" a les illes Balears

Pluja de crítiques a les xarxes socials

Els seguidors d'Ana Obregón s'han indignat per la publicació publicitària. "Amor meu, jo me n'alegro per tu, però a Espanya hi ha una gran crisi", han comentat en la imatge. "Diga'ls-hi als que no tenen ni per agafar un bus a Torrevieja", han manifestat.

Més enllà de la publicitat, la gent lamenta que promocioni una companyia de luxe, ja que no està a l'abast de la majoria.Ara bé, algunes celebritats han volgut deixar-li missatges d'ànim i afecte, com ha fet Paloma Cuevas. També li han escrit Poty Castillo, que ha assegurat que és un "servei espectacular".D'altra banda, l'exparella de Guti ha assegurat que "és el que et mereixes. Un petonet". Sense cap dubte, unes vacances que li serviran per a reposar forces.

Malgrat que fa temps que està allunyada de la televisió, sempre ha estat un personatge molt atractiu per als mitjans de comunicació. L'última aparició va ser en les Campanades del passat 31 de desembre i en una col·laboració a 'Mask Singer'.

En qualsevol cas, en els últims anys ha estat molt difícil veure-la en la televisió. Ara bé, cal recordar que ha estat cuidant al seu fill Álex, que va morir per un càncer.

Ana Obregón sempre ha estat un personatge amb simpatitzants i detractors. En televisió va protagonitzar la sèrie 'Ana y los siete', a més de presentar '¡Qué apostamos!'entre altres programes.

També es va fer molt coneguda per les seves relacions sentimentals, sobretot amb Alessandro Lequio, amb qui va tenir un fill. Encara mantenen una molt bona relació i, fins i tot, tenen mostres d'afecte.

Ara, l'actriu i presentadora intentarà gaudir de l'estiu en companyia dels seus éssers estimats. Aquest estiu, a l'absència d'Álex, se sumarà la de la seva mare, que també va morir fa uns mesos.