Mila Ximénez

La gran absència de 'Sálvame' a la vetlla de Mila Ximénez

Familiars i companys de professió de la periodista han acudit massivament al tanatori M30

La setmana passada, el tanatori madrileny M30 es va desbordar davant el comiat d'un dels personatges televisius més icònics de la premsa del cor.

La mort de Mila Ximénez va causar una gran commoció als mitjans de comunicació i, especialment, dins de Mediaset.

Amb 69 anys d'edat, la veterana tertuliana de 'Sálvame' va perdre la vida el 23 de juny després d'una dura lluita contra el càncer de pulmó que patia des de l'estiu passat. Una malaltia que havia mantingut en suspens els seus companys del programa i els seus fans més acèrrims.

Els pitjors auguris ja s'havien confirmat feia unes setmanes i el seu cercle més proper era conscient de l'imminent final. Valenta i decidida fins a l'últim moment de la seva vida, Mila Ximénez va aprofitar els seus últims dies per a estar a prop dels seus éssers estimats.

Instal·lada a casa després de rebre l'alta hospitalària, la tertuliana va optar per la sedació i per compartir la recta final de la seva vida amb els seus germans i la seva filla Alba. També amb alguns companys de professió que van anar a visitar-la i altres de qui es va poder acomiadar per telèfon i per carta.

El funeral de Mila Ximénez: les cares que hi van ser presents i el gran absent

Malgrat que el trist desenllaç de Mila ja feia dies que s'anunciava, els seus familiars i amics encara no han assimilat la pèrdua. Com no podia ser d'una altra manera, se senten una mica orfes després d'acomiadar un dels grans personatges públics de la televisió.

D'aquesta manera, hem pogut veure un funeral ple de personatges coneguts del món de la televisió. Famosos de Telecinco i, especialment, companys de 'Sálvame' que van voler acomiadar-se de Mila i donar suport en persona a la família.

Des de Sonsoles Ónega fins Joaquín Prat, passant per la inesperada visita d'Antonio David Flores, que va reaparèixer públicament després de l'emissió del documental de Rocío Carrasco.

L'exguàrdia civil, que era molt amic de Ximénez, va fer el cor fort per acudir al funeral i retrobar-se amb els seus excompanys de programa, entre els quals hi havia grans detractors d'ell: Jorge Javier Vázquez, Carlota Corredera, Belén Rodríguez, Kiko Hernández i Belén Esteban, entre d'altres.

Era d'esperar que tot 'Sálvame' es mobilitzés per acudir al tanatori a acomiadar la seva gran amiga i companya. Per aquesta raó, no deixa de sorprendre'ns l'absència d'una persona molt destacada dins del programa. Un col·laborador que, a més, tenia molta relació amb la sevillana.

És el cas de Kiko Matamoros, que va estar absent no només al funeral, sinó també al 'Deluxe' especial que es va celebrar en honor a la tertuliana.

El motiu pel qual Kiko Matamoros no va anar al funeral de Mila Ximénez

La doble absència de Kiko Matamoros als actes dedicats a la seva amiga va fer saltar totes les alarmes. Ningú entenia per què el col·laborador no havia estat present en un moment tan important.

No obstant això, l'exparella de Makoke tenia un bon motiu per no desplaçar-se fins al tanatori ni a les instal·lacions de Telecinco. Resulta que el tertulià s'ha sotmès recentment a una doble intervenció quirúrgica que l'ha obligat a fer repòs.

En concret, s'ha sotmès a un marcatge abdominal i a una blefaroplàstia inferior per a retirar-se les bosses de greix sobrant de les parpelles. Dos retocs estètics que el mantenen a casa en ple procés de recuperació.

No obstant això, el tertulià ha utilitzat les xarxes socials per a acomiadar-se de la seva gran amiga, on ha publicat diversos missatges.

«Gràcies per l'afecte, per la complicitat i per tants somriures robats. Et trobaré tant a faltar com ho feia en els nostres pitjors moments. Tot i que una mirada ens fos suficient per saber com ens estimàvem», ha publicat, juntament amb una fotografia de tots dos al plató de Telecinco.

A més, també ha compartit una foto de la corona de flors que Kiko Hernández i ell han enviat al tanatori. Un homenatge a Mila ple de complicitat, afecte i admiració.