Primer pla d'Ana Obregón.

Ana Obregón revela que té una nova il·lusió que l'ajudarà a millorar el seu estat

Obregón ho ha aconseguit

Ana Obregón és una lluitadora nata. Al llarg de la seva vida, sempre ho ha demostrat imposant-se als que únicament veien la seva frivolitat i ganes de protagonisme. Ella sempre s'ha presentat com una biòloga que li agrada de debò l'espectacle.

Fidel al seu estil desimbolt i frívol, al capdavall, sempre ha lluitat per continuar treballant al món de l'espectacle i fer allò que li agrada. Aquesta lluita, l'està bregant ara més que mai. Des que el seu fill Aless va morir de càncer amb 27 anys, Ana no és la mateixa.

Ana no hi és, directament. Aquell riure de felicitat i despreocupació d'abans s'ha convertit en un somriure tenyit de tristesa permanent. Molt poques coses fan ara una mica feliç Obregón.

Ara n'acaba de donar a conèixer una.

Ana Obregón té una il·lusió i ha volgut fer-ho públic

Ana Obregón ja va anunciar al seu moment que la seva principal motivació a la vida des que el seu fill no estava tenia nom i cognom: Fundació Aless Lequio.

Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós
Ana Obregón treu totes les seves forces per continuar endavant. | Telecinco

Es tracta d'un projecte que ha trigat dos anys a veure la llum, però que, per fi, Ana ha pogut anunciar ara. Ho ha fet al seu perfil d'Instagram, amb una foto d'un jove i somrient Aless.

«Estic molt emocionada perquè després de dos anys de lluita, de vegades sense forces, per poder crear la fundació del meu fill, paperassa, advocats, notaries, etc. Per fi! Comencem la nostra activitat: la investigació del càncer aportant el nostre granet de sorra per salvar vides», ha explicat la vedete.

És la notícia més esperada per a ella i arriba en un estiu trist, a Mallorca, notant l'absència del seu fill més que mai.

Ana està passant unes setmanes al seu refugi estival. Allà, contempla capvespres entre nostàlgia i tristesa i ha començat un altre gran projecte. Està escrivint un llibre que Aless havia començat i que ella vol acabar.

Per a l'ex del Comte Lequio, aquest exercici d'introspecció, de plasmar els seus sentiments al paper, serà també una mena de catarsi emocional. A més, participa en alguns projectes professionals molt seleccionats, els beneficis dels quals destinarà a la fundació.

«La nostra primera ajuda econòmica és per al Proyecto Imperas, que està fent una magnífica tasca en el diagnòstic de sarcoma, aquest càncer rar que afecta sobretot nens i joves», ha explicat. «Tant de bo aconseguim que cap mare ni pare hagi de passar pel que estem vivint».

Al setembre es crearan les xarxes socials de la Fundació i Ana està molt esperançada que les donacions es multipliquin.

El posat de què Ana Obregón està més orgullosa

Fa escassos dies, Obregón sorprenia tothom amb un posat estiuenc a la revista ¡Hola!. Fidel a la seva tradició estival, Ana recuperava el posat en banyador que fa uns anys donava el tret de sortida a l'estiu.

Aquesta vegada tot ha tingut un altre semblant. Més recatat que en ocasions anteriors, les espectaculars fotos d'una fantàstica Ana amb 67 anys —mitjançant Photoshop— anaven acompanyades d'una esquinçadora entrevista.

En ella, Anita explicava que continua estant malament dos anys després de perdre el seu fill. Els diners obtinguts per aquesta exclusiva ja tenen destinatari: la Fundació que acaba d'inaugurar. Ha tornat a treballar en alguns projectes molt seleccionats, però sempre pensant en dotar de fons l'única cosa que dona sentit a la seva vida.

També és, la fundació, l'única raó que l'acosta a allò que més volia al món i que no pot abraçar: el seu fill.