Ana Obregón

Ana Obregón comença a tenir por i pren una estranya decisió amb el seu bebè

Ana Obregón s'ha trobat amb un nou problema

Ana Obregón s'ha vist obligada a prendre una sèrie de mesures dràstiques pel bé del nadó. I és que, després dels darrers i preocupants esdeveniments que han succeït a la seva vida, la biòloga ha decidit tallar el problema de soca-arrel.

Fa tot just unes hores, ha sortit a la llum la notícia més esperada. Després de més d'un mes instal·lada a Miami, tot apunta que el retorn de la presentadora i la seva neta a Espanya és més a prop del que sembla.

Primer pla d'Ana Obregón.
Ana Obregón està molt preocupada pel que passa | Europa Press

Segons fonts properes a la 'socialité', Ana Obregón «té diversos projectes professionals tancats i no pot continuar posposant-los». Per això, la seva tornada i la d'Ana Sandra podria produir-se «entre mitjans de mes i inicis de juny».

Però malgrat la felicitat que mostra a les xarxes socials, tot apunta que la biòloga ja no se sent còmoda als Estats Units. Sí, perquè acaba de sortir a la llum la darrera i estranya decisió que ha pres en relació amb la filla d'Aless Lequio.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ana Obregón, preocupada per la seguretat de la seva neta

Encara que la representant d'Ana Obregón ha assegurat que «està feliç» i considera que està «retardant» tot el possible la seva tornada, tot apunta que no se sent segura a Miami. I és que, segons ha informat la revista Semana, des del naixement de la petita Ana Sandra, l'empresària va començar a rebre diversos missatges intimidatoris.

Per això, i després d'una llarga reflexió, Obregón ha optat per contractar un guardaespatlles per protegir la seva vida i la de la seva estimada neta. Així és, perquè, des que es va saber que la presentadora havia portat al món una nena per gestació subrogada, es va desfermar la polèmica a les xarxes socials i als diferents mitjans de comunicació.

Tant és així que molts usuaris van dedicar feridores paraules a Ana Obregón. Però el que realment el va atemorir va ser rebre tota mena d'amenaces a través d'aquestes plataformes digitals.

Foto d'Ana Obregón passejant Ana Sandra a Miami.
Ana Obregón contracta un guardaespatlles | Telecinco

Aquesta situació desagradable ha provocat que l'empresària s'hagi vist obligada a posar la seva vida i la de la seva neta en mans d'un professional que vetlli per la seva seguretat.

A més a més, i per si no n'hi hagués prou, tot aquest enrenou mediàtic ha tret a la llum quin és el seu veritable poder adquisitiu. I encara que a Miami no és tan coneguda com a Espanya, ara tothom és coneixedor de la situació privilegiada de l'actriu.

Per això, i tenint en compte tots dos escenaris, aquesta capçalera assegura que la biòloga ja ha pres aquesta dràstica decisió, sense importar-li en absolut el cost que aquest servei pugui suposar.

D'aquí poc, està previst el retorn d'Ana Obregón al nostre país. Tot i això, encara es desconeix si seguirà necessitant la protecció d'aquest professional o, per contra, prescindirà dels seus serveis només posar un peu a Espanya.

Ana Obregón ha recuperat les ganes de viure

Ana Obregón està més feliç que mai. I és que, segons ha confessat a través de les xarxes socials, Ana Sandra li «ha robat el cor, canviant les llàgrimes per bolquers».

Gràcies al seu naixement, l'actriu ha recuperat aquestes ganes de viure que va perdre quan Aless Lequio se'n va anar de la seva vida per sempre. «No tornaré mai a estar sola», va escriure a Instagram poques hores després de destapar-se aquesta notícia.

Imatge d'Ana Obregón amb Aless Lequio
Ana Obregón ha fet realitat tots els somnis del fill | INSTAGRAM: ANA_OBREGON_OFICIAL

Però portar el món a la filla biològica d'Aless no ha estat l'única cosa que li ha tornat la pau i la tranquil·litat. A més a més, Ana Obregón ha pogut fer realitat les altres dues darreres voluntats del jove.

D'una banda, ha aconseguit posar en marxa la Fundació Aless Lequio, una organització que neix amb l'únic objectiu «de recaptar fons per potenciar la investigació contra el càncer».

A més, Ana Obregón ha acabat i publicat 'El chico de las musarañas', el llibre que va començar a escriure Aless i no va poder acabar per culpa de la malaltia.