Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un periodista de la cadena Cuatro durant una connexió.

Un reporter català de Cuatro s'endú la sorpresa de la seva vida en directe: «Deu meu!»

El català Adam Salvia, protagonista d'un dels moments televisius més surrealistes de l'any

El reporter tarragoní de Cuatro, Adam Salvia, és el protagonista de l'anècdota del dia. I és que la setmana passada, durant un directe, va viure un dels seus moments més surrealistes de l'any televisiu. 

Com sol ser habitual, la presència d'espontanis als directes televisius pot alterar completament la feina dels professionals de la comunicació. Els fets van passar fa uns dies, i l'operador de càmera, Carlos Hernández, va ser qui va voler compartir-ho a les xarxes socials. El periodista era al carrer abordant la problemàtica del consum d'aigua als camps de golf de l'Estat espanyol.

Des del plató de 'Cuatro al dia' se li va donar pas i va arrencar la peça analitzant la situació actual. «A Espanya hi ha aproximadament uns 430 camps de golf», començava dient sense saber què passaria després. 

Va ser aleshores quan va aparèixer darrere seu un vianant. El mirava impassible. Des del davant, des del darrere. El reporter, però —i per a sorpresa de molts— va tirar de professionalitat i va acabar la crònica. 

«Quina falta de respecte!» 

A les xarxes socials van ploure les crítiques al senyor per «la falta de respecte». Per impedir que un reporter fes la seva tasca en les millors condicions possibles. En pocs minuts, el vídeo es va fer viral i en dues hores ja comptava amb gairebé 200.000 reproduccions a TikTok.

L'espontani va valorar la seva bona feina

Un cop va concloure la connexió en directe, l'espontani va valorar amb un fort aplaudiment la bona feina dels comunicadors. 

Tant el periodista com l'operador de cambra van mantenir en tot moment el tipus i en cap moment no li van retreure la seva actitud. 

«T'ha vist mitja Espanya fent-ho» , va apuntar Carlos Hernández, una vegada que va finalitzar la feina del reporter. Demanava al seu company Adam que li expliqués com havia suportat aquella aparició mentre parlava davant de la càmera.

El reporter es va mantenir durant els segons de la connexió amb molta tranquil·litat, sense fer cap tipus de gest. «Veia una presència i a tu fent un gest... però no sabia si era a mi o a ell», va indicar amb un somriure.

Després de tot el que va passar va aconseguir tirar endavant la seva feina de la millor manera possible. Bravo!