Imatge de Fernando Tejero

Fernando Tejero revela que va ser víctima d'abusos: el seu relat és duríssim

Fernando Tejero ha confessat que l'insultaven i l'intentaven ridiculitzar

Fernando Tejero és un dels actors més destacats del país i el seu sentit de l'humor és aplaudit per tots els públics. Però, ningú s'esperava la confessió que ha fet: els espectadors s'han quedat sense paraules després d'escoltar el seu relat. No sol parlar de la seva vida privada, però ha fet una excepció pel bé de la societat: cal saber la veritat.

Fernando Tejero ha confessat que la seva infància va ser complicada perquè es burlaven de la seva condició sexual. De petit va patir molt, ja que  l'intentaven ridiculitzar i no va començar a ser qui és realment fins que va arribar a Madrid. Ho ha explicat tot a 'La Ventana' , un programa de ràdio que, sense saber què explicaria, li va proposar sincerar-se amb els oients.

«Jo vaig viure una època fotuda, molt fotuda. Jo vaig viure deu anys de Franco, la Transició, i jo no vaig ser jo fins que vaig arribar a Madrid perquè era homosexual. De petit és veritat que jo tenia molta ploma i ja m'insultaven, em deien marieta, em deien de tot».

Primer pla de l'actor Fernando Tejero amb el rostre seriós
Fernando Tejero ha revelat el seu secret | Europa Press

Fernando ha continuat parlant i la part més dura ha estat quan ha revelat que en van abusar. «Van abusar sexualment de mi», ha explicat amb els ulls plens de llàgrimes. S'ha emocionat, però ha continuat parlant perquè el tema és important per a ell.

«Van abusar de mi sexualment, un noi més gran que jo. I és clar, jo no volia acceptar-me tampoc per la societat i per la meva família. Aleshores, em vaig treure la ploma a força de corregir-me jo mateix», ha revelat.

Fernando Tejero destapa la seva trista realitat

Fernando, arran dels abusos que va rebre, va començar a canviar i ara en paga les conseqüències. «Jo tinc la veu ronca avui i tartamudeig per no poder expressar-me tal com era». És la primera vegada que parla d'aquest tema i ho ha fet per si pot ajudar algú que travessi una situació semblant.

«Jo vaig ser un nen prestat i allí pateixo un abandonament. No culpo els meus pares perquè ells no són conscients del que això suposaria per a mi a la llarga», confessa. «M'ha passat factura al llarg dels anys i me'n continua passant».

Tejero ha explicat que els abusos van ser el pitjor que li va passar i que encara no ho ha acabat de superar. Va a teràpia i de pas tracta altres aspectes que també li van fer molt de mal.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Un està amb psicòlegs i teràpies i fa l'impossible per portar aquesta vida tan bé com sigui possible. Però, la meva infantesa i adolescència és per escriure una pel·lícula».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!