Primer pla de Rafa Nadal.

Rafa Nadal no pot amagar-se més: la foto que demostra què està passant

Rafa Nadal està travessant uns moments molt complicats

Rafa Nadal està vivint uns moments molt complicats a tots els àmbits. Pel que fa a la seva vida professional, el de Manacor continua recuperant-se de la lesió que es va fer al gener a l' Open d'Austràlia i que el manté fora de la pista.

D'altra banda, Rafa va haver d'acomiadar-se  del seu sogre, Miquel Perelló, conegut com a Patró a Manacor, que va morir a causa d'una llarga malaltia.

Però, gràcies a la germana del tennista, Maribel Nadal, hem pogut veure la foto del que està passant ara mateix a la vida de Rafa.

Tot i que el mallorquí és molt reservat a l'hora de mostrar la vida privada, ja no pot amagar la gran celebració que ha tingut aquests dies.

Rafa Nadal i la foto de la gran celebració

El nom de Rafa Nadal ha estat acaparant grans titulars últimament, tot i que els motius no han estat els millors. La lesió al psoes ilíac que es va fer al gener a l' Open d'Austràlia han posat en perill la seva carrera esportiva, que encara el manté fora.

Però, sens dubte, la pitjor notícia venia el 21 d'abril passat, quan el pare de Xisca Perelló perdia la batalla contra una llarga malaltia que feia anys que patia.

Captura de l' 'Storie' de Maribel Nadal
Rafa Nadal celebra l'aniversari de la seva àvia | INSTAGRAM @MARIBELNADAL

Des de llavors, tota la família ha estat una pinya i s'han refugiat per poder suportar aquests moments tan complicats de la millor manera. Però, encara queden estones per somriure i celebrar, tal com hem pogut veure a l'última fotografia publicada per la germana de Rafa Nadal.

Durant aquests dies han celebrat el 92è aniversari de l'àvia de Rafa Nadal, i la família no ha dubtat a reunir-se per celebrar-ho.

Per tothom és sabut que Rafa sempre intenta mantenir la seva vida privada en un segon pla. El tennista intenta de totes les maneres que molt poc transcendeixi. Tot i això, no ha pogut evitar que vegem l'emotiva fotografia que compartia la seva germana.

A través d'ella, hem vist com tota la família es reunia per celebrar l'aniversari d'Isabel Homar. La matriarca del clan ha pogut bufar les espelmes molt ben acompanyada per tots els seus, on l'amor i l'afecte no hi han faltat. I és que recordem que Isabel és la fan número u del seu net i que l'ha estat seguint molt de prop la carrera de Rafa des de petit.

Rafa troba a la seva família un gran suport

És clar que en moments difícils com els que ha viscut recentment Rafa Nadal, la família es converteix en un pilar fonamental. El manacorí continua molt centrat en la recuperació de la lesió que, de moment, s'està demorant més del compte.

Primer pla de Rafa Nadal plorant en públic
Rafa Nadal continua fora de la pista de tennis a causa de la seva lesió | Europa Press

«En principi, havien de ser de sis a vuit setmanes de període de recuperació i ja anem per la catorze. La realitat és que la situació no és la que hauríem esperat», explicava Rafa després d'anunciar que no estaria al Mutua Madrid Open.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Últimament, s'ha especulat molt sobre si la possible retirada de Rafa estaria més a prop que mai, cosa sobre la qual ell no s'ha pronunciat. Tot i això, molts experts al món del tennis apunten que seria tota una realitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!