Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Ana Obregón posa en marxa el projecte més especial sobre Álex Lequio

L'actriu té més força que mai per a tirar endavant i continuar el llegat del seu fill
Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero
L'actriu ha posat en marxa la fundació Álex Lequio | GTRES

Després de la mort d'Álex Lequio el mes de maig passat, Ana Obregón es va arribar a plantejar que la seva vida no tenia sentit. El dolor causat per la tràgica pèrdua del seu fill de tan sols 27 anys arran d'un càncer que patia des de fa dos anys, va fer que l'actriu s'enfonsés fins a tal punt de no voler viure més.

No obstant això, aquesta situació ha canviat radicalment. Transcorreguts sis mesos des de la defunció del seu fill, l'actriu té més força que mai per a tirar endavant i complir tots els projectes que tenia al cap Álex Lequio.

El patiment d'Ana Obregón després de la mort d'Álex Lequio

Al llarg d'aquests sis mesos de sofriment i dolor, l'actriu ha compartit amb els seus seguidors en Instagram desenes de moments inoblidables al costat del seu benvolgut fill, però també missatges de profunda tristesa davant la seva absència com el que va publicar en complir-se quatre mesos de la seva defunció.

«Quatre mesos després convertida en un pou infinit de tristesa. Sé que algun dia ens tornarem a abraçar i a somriure. Tornarem a viure. Aquí o allí. Sempre junts. Perquè el cordó umbilical que uneix a una mare i a un fill no el pot separar res. Ni la mort» havia assenyalat l'actriu en una clara referència al seu desig de retrobar-se amb el seu fill en el cel.

Els seus missatges en alguns casos van arribar a preocupar enormement el seu entorn més pròxim, provocant la mobilització dels seus germans i amics preocupats per la situació emocional d'Ana Obregón. També va preocupar els seus seguidors a les xarxes socials, que sempre li van transmetre el seu suport incondicional i les forces necessàries per a tirar endavant.

La preocupació dels seus éssers estimats no era en va. De fet, l'actriu va arribar a confessar en la seva entrevista exclusiva per a la revista 'Hola!' que va pensar a llevar-se la vida després de la mort d'Álex Lequio.

Ana Obregón, disposada a lluitar per complir els projectes del seu fill

Després de complir-se 6 mesos de la seva defunció, Ana Obregón ha reaparegut en els mitjans de comunicació per a parlar de la impressionant lliçó de vida que li va donar el seu fill, del seu llegat i del tremend dolor que sent des de la seva mort.

En una entrevista exclusiva per a la revista '¡Hola!', l'actriu ha revelat que lluitarà per la seva vida amb l'objectiu de complir els somnis que tenia el seu fill i seguir el seu llegat. «Ja no me'n vull anar perquè vull fer coses que Aless volia fer i no va poder acabar. Vull seguir el seu llegat», confessa en l'entrevista.

Ara, Ana Obregón se sent amb més forces que mai per a emprendre projectes i ja s'ha posat a la feina per a crear una fundació per a la recerca contra el càncer, un desig que Álex Lequio li havia manifestat abans de morir.

Ana Obregón posa en marxa la fundació Álex Lequio per lluitar contra el càncer

Segons ha confessat Ana Obregón en la revista '¡Hola!', ja ha posat en marxa la creació i el registre de la fundació Álex Lequio per a la recerca contra el càncer. L'últim desig del jove era que tots els seus diners estiguessin destinats a aquesta fundació, un somni al qual l'actriu ha contribuït donant a l'entitat els ingressos percebuts per l'entrevista.

«Ell estava il·lusionadíssim amb crear una fundació per a la recerca contra el càncer. Ho parlàvem a l'hospital, al final. Ell em deia: Vull que tot el que tinc, tot el que he guanyat, vagi a la fundació» explicava l'actriu a '¡Hola!'.

Ana Obregón ha confessat que li ha resultat molt difícil dur a terme els tràmits del testament del seu fill, que no ha tingut forces suficients per a fer gestions com donar-li de baixa de l'assegurança mèdica. No obstant això, l'actriu si ha tingut força i valentia per a iniciar els tràmits que puguin fer realitat els projectes d'Álex Lequio.

«Per a la fundació Aless Lequio no m'ha costat cap esforç parlar amb l'advocat, inscriure'l, fer els estatuts... Jo sé que haig de fer moltes coses. Tinc la missió de fer el que ell volia fer: ajudar a les persones que han perdut a algú, a algun ésser estimat i, sobretot, ajudar en la recerca del càncer i contribuir a salvar vides», assenyalava l'actriu.