Primer pla de Ana Obregón

Ana Obregón publica la foto que destapa tots els rumors

Ana va fer un viatge en companyia d'un amic

Ana Obregón no aconsegueix aixecar el cap. La mort del seu fill i de la seva mare en tot just un any ha estat un càstig excessivament dur per a ella. Tot i això, a la presentadora no li ha faltat en cap moment l'afecte dels seus.

És clar que el maig li porta molt mals records. El 13 de maig del 2020 s'acomiadava d'Àlex, mentre que en aquell mateix mes del 2021 també moriria la seva progenitora. Per tant, se li acumulen les desgràcies durant aquestes dates.

Tot i això, Ana ha decidit fer un pas endavant. Un dels amics més fidels l'ha obligada a fer les maletes per viatjar a Eivissa, un dels seus llocs preferits. Durant aquest temps havia evitat anar a l'illa, possiblement per manca de ganes i per respecte als seus.

Armando Raúl Castillo, aquella persona que mai no la deixa sola i que sempre té una paraula d'ànim per a ella, la va acabar de convèncer. L'actriu i presentadora ja feia quatre anys que no acudia a Eivissa, on va poder gaudir d'una escapada molt relaxant.

Va estar molt de temps endarrerint el viatge, però tard o d'hora havia de fer el pas. I ara era el moment propici. Sobretot perquè calia celebrar un aniversari molt especial.

Ana Obregón passejant per Eivissa
Ana Obregón passejant per Eivissa | INSTAGRAM (@ANA_OBREGON_OFICIAL)

Era l'aniversari del seu amic, molt il·lusionat amb el pla. «Després de quatre anys hem tornat a l'illa màgica a celebrar el teu aniversari, com ho hem fet durant més de 20 anys», va escriure l'ex de Lecquio.

Ana Obregón va pensar que «mai no podria tornar, però tu sempre m'arropes i abraces amb ales d'amor i amistat. I m'emportes volant sobre realitats que es van disfressar de malenconia».

Va aprofitar el missatge per agrair-li tot el que havia fet per ella. «Gràcies, Ra meu, per tot, per tant», va apuntar.

No va dubtar a compartir diverses imatges de l'escapada. Encara que tingui molt present el seu fill i la seva mare, la presentadora necessita girar full i començar la seva vida de zero.

Abans de sortir cap a terres eivissenques, l'actriu compartia amb els seus seguidors de les xarxes socials un vídeo des de l'aeroport de Madrid. «Ai, que marxem», assenyalava nerviosa. Recordava que «per fi, després de quatre anys, celebrarem el teu aniversari».

Quan va arribar al seu destí es va dirigir a un restaurant a Es Vedrá, on va tenir l'oportunitat de reunir-se amb altres amics. Li van cantar el tradicional aniversari feliç a Armando Raúl, però el més important és que l'actriu va tornar a somriure.

Ana Obregón amb amic a Eivissa
Armando Raúl va celebrar el seu aniversari a Eivissa amb Ana | INSTAGRAM (@ANA_OBREGON_OFICIAL)

Se la va poder veure més relaxada i animada en companyia de la gent. De tots aquells que l'han ajudada en els moments més durs.

Ana Obregón torna a recuperar el somriure

Hi ha poques persones que puguin treure un somriure a Ana Obregón. I una és el seu fidel amic Armando Raúl. Van recordar que feia més de dues dècades que anaven a Eivissa a celebrar el seu aniversari.

Tot i això, durant els últims quatre, els seus plans es van truncar. Entre la malaltia i la posterior mort del seu fill, li va resultar impossible viatjar a l'illa. El passat dia 13 va fer dos anys de la seva mort i és una data que té gravada a la seva ment.

Durant l'estada a Balears van poder gaudir de la platja, les terrasses i les passejades pels seus carrers. Sense cap dubte s'ho van passar d'allò més bé.

Però el més important de tot és que l'Anna va tornar a estar còmoda i que va gaudir molt de l'experiència. El seu amic té una gran part de culpa.